Boek je overnachting in Waterland

In Waterland van Friesland kun je heerlijk 'koese', het Friese woord voor slapen. Want aan één dag in Waterland van Friesland heb je soms niet genoeg en dat snappen we. Gelukkig kun je in Zuidwest Friesland op heerlijke manieren 'koesen'. Boek een kamer en geniet in één van onze hotels of Bed & Breakfasts. Of zie jij jezelf al zitten in een vakantiehuisje aan het water? Met je eigen tent of caravan kun je terecht op één van de vele campings, knus of gezellig groot. Voor groepen is er veel keus bij zeilscholen en boerderijen. Verkeerde keuzes bestaan hier niet!

Logeren op de Friese meren

's Ochtends een duik nemen vanaf je eigen terras, koffiedrinken op je privédek, genieten van het prachtige uitzicht en borrelen in de avondzon. Zie je jezelf al zitten op één van de Houseboats van Rent to ENJOY? Zelf hoef je helemaal niks te doen. Er gaat een ervaren privé schipper mee aan boord!

Lees meer

Daar waar de weg eindigt

In kop-hals-romp boerderij Attema-Sate kun je, daar waar de weg eindigt in Gaastmeer, onder de balken waar vroeger de koeien stonden als gast verblijven. De sfeer is stoer en puur. Je slaapt in een 'feintekeamer', zoals de boerenknecht vroeger sliep: in een klein kamertje boven de stal. Of kies voor een ouderwetse bedstee. De uitzichtkamer die is gerealiseerd in het dak biedt een prachtig panaroma over het Friese Merengebied.

Lees meer