Op vakantie in de winter in Friesland

Elfsteden en dorpen in wintersfeer

Elfsteden en dorpen in wintersfeer

© Skydrone Sloten

De steden van Waterland van Friesland worden letterlijk in het licht gezet met echte ljochtpuntsjes. Met prachtige Waterpoortverlichting in de binnenstad van Sneek. Bewonder subtiel verlichte poorten, monumenten en de molen in Elfstedenstad Sloten. In Workum is de hele binnenstad verlicht, waaronder de fontein van de 11fountains. Lichtpuntjes voor verlichting in de winter.

Winterkamperen Friesland

Winterkamperen Friesland

Kom ultiem winterkamperen in Friesland. Er zijn verschillende campings waar jij je tent op kunt slaan of caravan kunt meenemen. Omgeven door stilte word je wakker en stap je zo midden in de natuur. De frisse buitenlucht maakt je hoofd leeg en je kunt gelijk wandelend of fietsend op pad. Ga jij het proberen deze winter?

winters samen zijn

winters samen zijn

Is het lekker fris buiten? In Friesland noemen we dit oankrûperswaar. Oftewel: perfect weer om elkaar op te zoeken om warmte door te geven. Breng daarom extra tijd door met je gezin in een vakantiehuisje in Waterland van Friesland. Even helemaal op jezelf. Tijd om alles los te laten.

Winter arrangement Friesland

Winter arrangement Friesland

De leukste tips voor een winter arrangement in Zuidwest Friesland vind je hier! Hotels, bed & breakfasts en campings hebben winter arrangementen samengesteld om jou in de winterwatten te leggen. Bekijk waar je kunt slapen in combinatie met bijvoorbeeld wintergolven of in welk hotel je culinair wordt verwend.

fjurkestoke

Fikkie stoken op z'n Fries

ek sa’n sin oan poeiermolke?

Mmmm...

Winterzwemmen

Winterzwemmen

Kunnen we jou warm laten lopen voor een plons in een Fries meer? Hier is altijd water in de buurt. Je schudt je lichaam hélemaal wakker. En er wordt gezegd dat dit de manier is om je gezondheid een enorme oppepper te geven. Bereid je goed voor en neem altijd iemand mee. En dan is het vooral een kwestie van niet denken, maar doen!