Ga naar inhoud
MAP

Winterkamperen Friesland

Ben je in voor een uitdaging? Kom dan winterkamperen in Friesland. Geniet van de 'boost' die de frisse natuur geeft aan je lichaam en geest. In de winter kun je helemaal genieten van de stilte, de rust en de ruimte van Zuidwest Friesland.

Camping de Waps

Camping de Waps

Kamperen, dichter bij de natuur. Ontdek op Camping de Waps de wereld van kamperen met charme, midden in het prachtige Fonteinbos aan de rand van het Friese dorpje Oudemirdum in Gaasterland.

Stadscamping De Domp

Stadscamping De Domp

De Domp heeft een pittoreske stadscamping met passantenhaven, gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer. De Domp vormt een oase van rust, midden in het centrum Elfstedenstad Sneek.

Aquacamping De Rakken

Aquacamping De Rakken

Aquacamping en Jachthaven De Rakken ligt op een unieke plek, direct aan het water in Woudsend in het hart van het Friese merengebied.

Camping Sudersé

Camping Sudersé

Camping Sudersé ligt centraal tussen de mooie oude stad Workum met zijn rijke historie en cultuur en het prachtige IJsselmeer met haar schitterende strand.

Campercamping Molkwerum

Campercamping Molkwerum

Tussen de pittoreske Elfstedenstadjes Stavoren en Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer het karakteristieke oude vissersdorpje Molkwerum, of Molkwar zoals ze dat in het Fries zeggen! Net buiten het dorp ligt direct aan het IJsselmeer Campercamping Molkwerum.

Camping De Weyde Blick

Camping De Weyde Blick

Ruimte en rust in het hart van Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, De Weyde Blick. Gelegen in Warns, vlakbij Stavoren en het IJsselmeer. Wakker worden door vogelzang en een heerlijk ontbijt, met blote voeten in het gras en als het donker wordt rond een kampvuurtje kruipen om verhalen op te halen.

Wintervakantie in Friesland

Wintervakantie in Friesland

Ben je op zoek naar tips en inspiratie voor een onvergetelijke vakantie in de winter in Friesland? Kijk hier voor onze wintertips!

Camping Elfbergen

Camping Elfbergen

Midden in de bossen van Gaasterland ligt Camping Elfbergen. Aan de ene kant loop je zo het bos in, aan de andere kant kijk je uit over glooiende weilanden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.