Ga naar inhoud
MAP

Recreatiepark de Jerden

Sloten FR

De Jerden is een unieke combinatie van een rustige camping, aanlegkade en een gezellige Bistro. Dit recreatiepark ligt op steenworp afstand van het pittoreske Sloten. Het aangrenzende vaarwater richting het Slotermeer staat garant voor gezelligheid.

Van harte welkom bij Recreatiepark De Jerden. Een unieke combinatie van een ruime aanlegkade, een camping en een gezellige bistro aan de Elfstedenroute.

De Jerden is gelegen aan het Slotergat welke het historische Sloten verbindt met het Slotermeer. Wandelend kunt u langs de kade naar Sloten gaan of naar het strandje aan het Slotermeer. De Jerden ligt aan de rand van Gaasterland en is daarom een uitstekende basis voor een fiets- en wandelvakantie. Uiteraard zijn er uitgebreide visfaciliteiten.

Elektrische sloep

Uiteraard wilt u even het water op! Daarom ligt er een elektrische sloep klaar voor de verhuur. Hiermee kunt u flinke dagtochten maken door de Luts of naar andere historische steden zoals Hindelopen of Stavoren. Routes en kaartjes zijn beschikbaar in de receptie.

Boot mee?

Neemt u tijdens de vakantie uw boot mee? Dan kunt u dit aangeven bij uw reservering. Er is langs de kade vast wel een plek om aan te meren. In Sloten is een botenhelling en een kraan.

Bistro Boergondiër

De Boergondiër is een gezellige bistro op het park. Hier serveren mooie producten uit de streek maar ook eenvoudige afhaal gerechten. De pizza’s die hier geserveerd worden werden ooit als “Best in Town” beoordeelt. Dit komt wellicht door de verse producten die gebruikt worden op de pizza, proberen dus! Op het terras met zicht op het water kunt u heerlijk genieten van een speciaal biertje, wijntje en een mooie streekplank.

Voor het hele gezin

Op het park is een voetbalveldje, een volleybal/badmintonnet en een basketbalpaal. Er is een kleine eenvoudige speeltuin aanwezig, er is fietsenverhuur maar wilt u fietsen met elektrische ondersteuning dan kunnen we dit voor u regelen. Op het gehele park is WiFi aanwezig, deze is bijna gratis.

Sanitair

Er zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig met een ruimte voor minder validen. Deze kan ook als babyruimte gebruikt worden. In het sanitair gebouw is een wasmachine en droger ter beschikking. Ook de aanlegkade heeft een eigen sanitaire voorziening.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiepark de Jerden

Lytse Jerden 1
8556 XC Sloten FR
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.