Ga naar inhoud
MAP

De zakelijke website van VVV Waterland van Friesland

Voor leden

Voor leden

Marketing

Marketing

Over ons

Over ons

Trainingsplatform

Trainingsplatform

Waterland van Friesland zijn we samen

Wij inspireren inwoner en toerist om een bezoek te brengen aan Zuidwest Friesland. Voor een kort bezoek, een weekend weg, stedentrip of een (watersport)vakantie. De gast komt niet vanzelf. Wij doen er alles aan om de gast te verleiden en wegwijs te maken in Waterland van Friesland. Dit doen we fysiek in onze winkels en via verschillende online kanalen met een goede mix van promotiemiddelen. We geven een warm welkom aan onze gasten en bieden gemak met inspirerende informatie en boekingsmogelijkheden. Dit doen we niet alleen! Ruim 900 organisaties in Zuidwest Friesland zijn al lid van VVV Waterland van Friesland. Sámen met onze leden laten we zien hoe aantrekkelijk Waterland van Friesland is.

Sluit aan bij dit krachtige netwerk

De gastvrijheidssector is van groot belang voor Zuidwest Friesland. Alleen door samen te werken in een krachtig netwerk kunnen we het potentieel van onze sector en de bedrijven die hierin actief zijn optimaal benutten. Ons krachtige netwerk geeft kansen voor onze regio en voor ieder aangesloten lid. Profiteer ook van het ledenvoordeel:

  • Multi channel promotie bij miljoenen gasten
  • Verregaande kennis van toerisme en marketing
  • Originele media aandacht in de héle klantenreis
  • Link naar samenwerkingspartners zoals Merk Fryslân, TAF en het NBTC
  • Een lokaal en krachtig netwerk van ruim 800 leden
  • Inspraak in koers en beleid van onze organisatie
  • Betrouwbare VVV én helemaal van nu
Word lid

Nieuws:

Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren

Organiseer jij evenementen of activiteiten in de regio Waterland van Friesland (Gem. DFM & SWF), dan graag je aandacht! In samenwerking met onze partners organiseren wij op 1 februari 2023 de Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren. Kom en laat je informeren door inspirerende sprekers met kennis en ervaring op het gebied van:

  • Vergunningen (incl. de nieuwe natuurwet) en veiligheid
  • Fondsenwerving en organisatie
  • Promotie en ticket service

Ook het team vergunningen van gemeente de Fryske Marren en gemeente Súdwest-Fryslan is aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast gaan we in gesprek met elkaar over de grootste uitdagingen om in de huidige tijd een evenement te organiseren en kan er na afloop tijdens een borrel ervaringen en kennis worden uitgewisseld.

Datum en tijdstip: 1 februari 2023 vanaf 19.30 uur
Locatie: m.f.c. de Utherne, de Dassenboarch 25 in IJlst

Klik hier om je aan te melden
blauw geschminkte mevrouw met blauw & zwart kostuum aan

Ledenbrochure 2023

Ook in 2023 kun je weer op verschillende manieren met ons samenwerken. In onze vernieuwde ledenbrochure hebben we alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Zet bijvoorbeeld je evenement in de Uitagenda, plaats onze widget met routes en/of de Uitagenda op je website en volg een gratis training op het trainingsplatform. We hebben onze promotiepakketten verbeterd zodat ze beter aansluiten op de wensen van onze leden. Haal jij al alles uit je lidmaatschap? Bekijk de brochure en neem bij vragen of interesse contact met ons op.

Bekijk de ledenbrochure

Trainingsplatform Fryslân

Merk Fryslân en alle regiomarketingorganisaties hebben de handen ineen geslagen en een trainingsplatform voor heel Friesland opgezet. Werk jij in de toeristische sector en wil jij jouw gasten of bezoekers nóg beter kunnen informeren over wat er allemaal te doen en te beleven is in Friesland? En vind je het leuk om tips te krijgen over bijvoorbeeld social media, gastvrijheid en hoe je het beste je Duitse gasten verwelkomt? Volg dan de online trainingen op Trainingsplatform Fryslân die speciaal voor jou zijn ontwikkeld!

Lees meer
Pelgrimeren

Advertentie tarieven 2023 bekend

Jaarlijks ruim 850.000 inwoners en toeristen in Waterland van Friesland bereiken met jouw boodschap? Dat is mogelijk! De advertentie tarieven voor 2023 zijn bekend. Adverteer in het inspiratiemagazine, in 1,2 of 3 Uitkranten, op narrowcasting schermen of op onze website. Of promoot je bedrijf of activiteit via diverse kanalen en ontvang nog meer korting.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven
Uitagenda reclamebord

Samen aan de slag - Evenement aanmelden, gratis inspiratie bestellen, je vindt het allemaal hier.

Wat zeggen onze leden:

" Wij hebben VVV Waterland van Friesland ervaren als een voortvarende partij die meedenkt om onze zichtbaarheid binnen en buiten onze mooie provincie te vergroten! Wij zijn nu o.a. vindbaar op locatie in de VVV-winkels, op de site en in de inspiratiemagazines. Wat wil je nog meer! "

Marcel en Lionne, B&B Nooit-Gedagt IJlst

Marcel en Lionne van B&B Nooitgedagt

" Voor ons heeft VVV Waterland van Friesland een grote bijdrage geleverd aan de bekendheid in de regio en dat we worden gevonden door de toerist. We zijn startende ondernemers, dus dit is voor ons zeer welkom! "

Patricia en Cyrus, Sail Events Friesland

Patricia en Cyrus van Sail Events Friesland

Wij zijn de betrouwbare partner - voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuidwest Friesland

Blijf op de hoogte

LinkedIn voor zakelijk nieuws

Via onze LinkedIn pagina delen wij berichten die relevant zijn voor jou als lid en/of ondernemer in onze regio. Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons!

Ga naar onze zakelijke LinkedIn

Facebookgroep

Op Facebook hebben we de Facebookgroep 'Ondernemen in Waterland' waar toeristische ondernemers in Zuidwest Friesland met elkaar in verbinding staan. Dit is de plek waar je je evenement kan promoten, lastminutes plaatst, je zorgen, vragen of nieuws deelt!

Ga naar de facebookgroep
Touw van een boot is om een haakje geknoopt in een haven.

Wil je lid worden, een (extra) product afnemen of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Bij onze regiomanagers kan je voor alles terecht. Zij helpen je in contact te komen met de juiste personen binnen onze organisatie. Daarnaast helpen ze je lid te worden, aan te haken en je lidmaatschap ten volle te benutten. Neem contact op met één van onze twee regiomanagers met Sietie via sietie@waterlandvanfriesland.nl of met Arent via arent@waterlandvanfriesland.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0513-250 400.

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.