Ga naar inhoud
MAP

Aquacamping de Rakken

Woudsend

U kiest voor Friesland en zoekt naar de beste plaats om er ‘helemaal uit’ te zijn? Welkom op de Rakken! U vindt hier alles om de dagelijkse sleur te vergeten.

Aquacamping en Jachthaven De Rakken ligt op een unieke plek, direct aan het water in het hart van het Friese merengebied. Door de groene inrichting, de rustige sfeer, het comfort van een moderne buitenvakantie en de Friese gastvrijheid, voelt u zich direct thuis en helemaal vrij om te kiezen tussen genieten van rust en ruimte, actief zijn of het zoeken van gezelligheid. U wilt graag een ligplaats in een groene en rustige haven, direct bij een gezellig Fries dorp? Dan bent u in de haven van Aquacamping en Jachthaven De Rakken aan het goede adres.

Maar er is meer: ‘Een camping en jachthaven met zeven restaurants, cafés en diverse winkels’. Aquacamping en Jachthaven De Rakken grenst namelijk direct aan de gezellige dorpskern van Woudsend. In een mum van tijd bent u ook op het water, in de natuur of bij de recreatieve en culturele voorzieningen van Friesland. Door het recreatieprogramma in het hoogseizoen, is het voor kinderen en ouders ook écht vakantie.

Wilt u liever in een vakantiewoning verblijven op Aquacamping de Rakken. Je kunt een vakantiewoning boeken via VVV Waterland van Friesland. 

Aantal ligplaatsen:
200
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Aquacamping de Rakken

Lynbaen 10
8551 NW Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.