Ga naar inhoud
MAP

Auto- en camperroutes in Friesland: maak een roadtrip door Friesland

Vind hier een overzicht van routes voor de auto en camper in Friesland

Maak met deze auto- en camperroutes een roadtrip met de auto of camper door Friesland. Ga heerlijk toeren en ontdek onderweg de mooiste plekjes in Waterland van Friesland. Ga met deze routes op pad en ontdek Elfsteden en dorpen als Hindeloopen, Workum, Sneek of Lemmer. Er zijn ook tal van wegen binnendoor waar je kunt genieten van de bossen van Gaasterland, de Friese meren en het weide uitzicht van de Greidhoek. Of kies een meerdaagse autoroute en maak in de auto of camper een mooie autoroute in Friesland met knusse overnachtingen onderweg.

Wat zoek je

Lengte
0 km Onbeperkt
Thema

14 resultaten

Autoroutes in Friesland

Zin om op roadtrip te gaan? Dan kies je voor een autoroute in Friesland van VVV Waterland van Friesland. Je geniet hiermee van prachtige vergezichten, Friese landschappen, Elfstedenstadjes en natuurlijk niet te missen: de Friese meren. Als je er een meerdaagse autotocht van maakt boek je voor onderweg een fijne Bed & Breakfast of gezellig hotel. Je kunt natuurlijk ook op pad met een camper, de camperelfstedentocht is dan een aanrader! Dit is een mooie autoroute langs de Elfstedenstadjes en is niet afhankelijk van de weersomstandigheden! 

Camperroutes in Friesland

Zuidwest Friesland is een regio met uitgestrekte meren en afwisselende landschappen. Daardoor is het de perfecte regio om prachtige camperroutes in Friesland te rijden. Verken de Elfstedentocht tijdens de Camperelfstedentocht of ontdek iconische waterwerken en bijzondere bezienswaardigheden tijdens de camperroute langs waterwerken. Friesland is een paradijs voor camperliefhebbers met kronkelige wegen langs de voormalige Zuiderzeedijk (nu het IJsselmeer) en dwars door de uitgestrekte Greidhoek. Onderweg overnacht je op de leukste camperplaatsen. Wat is de volgende camperroute in Friesland die jij gaat rijden?

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.