Ga naar inhoud
MAP

VVV locaties in Zuidwest Friesland

Bij onze VVV locaties word je altijd persoonlijk te woord gestaan door een 'local'. Dus vraag ze het hemd van het lijf over alles wat je wilt weten over belevenissen in Zuidwest Friesland. Vaak kunnen ze uit persoonlijke ervaring net die plekjes of routes voor je aanwijzen, die anders verborgen blijven. Haal ook gelijk het gratis inspiratiemagazine op én de krant vol met evenementen en verhalen. Wil je direct antwoord op je vraag of een tip? Neem dan contact met ons op.

Vind een VVV bij jou in de buurt

VVV Inspiratiewinkels

In onze VVV Waterland van Friesland Inspiratiewinkels heten we je graag welkom. Je wordt hier door een local te woord gestaan die je vertelt waar je kunt fietsen, wandelen, overnachten, shoppen, lekker eten en meer. We wijzen je graag de weg en geven je tips voor je verblijf! Ook vind je hier een uitgebreid aanbod van Friese producten, routekaarten, VVV cadeaukaarten en andere leuke items.

VVV Locaties

In onze VVV locaties word je ontvangen door een local die je vertelt waar je kunt fietsen, wandelen, overnachten, shoppen, lekker eten en meer. We wijzen je graag de weg en geven je tips voor je verblijf! De VVV locaties vind je in het centrum van onze steden en dorpen en een aantal van deze locaties vind je in het lokale museum. Ook koop je hier je routekaarten voor onderweg.
 

Informatiepunten

Een informatiepunt vind je in de winkel van een lokale ondernemer die je precies kan vertellen waar je kunt fietsen, wandelen, overnachten, shoppen, lekker eten en meer. Ze wijzen je graag de weg en geven je tips voor je verblijf!

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.