Ga naar inhoud
MAP

VVV locatie Sloten

Sloten

VVV Sloten is gevestigd in Museum Sloten. Loop hier naar binnen voor toeristische informatie, een stadswandeling door Sloten of fietsroutes, maar ook voor souvenirs of ansichtkaarten ben je hier aan het juiste adres.

VVV Sloten is gevestigd in Museum Sloten. Loop hier naar binnen voor toeristische informatie, een stadswandeling door Sloten of fietsroutes, maar ook voor souvenirs of ansichtkaarten ben je hier aan het juiste adres. Heb je interesse in een stadswandeling mét gids? Elke donderdagmiddag in de zomer kun je samen met de stadsomroeper een wandeling door Sloten maken, met aansluitend een rondvaart! Om je op te geven voor de rondwandeling, stap je gemakkelijk even bij de VVV naar binnen.

Van oudsher is Sloten een vestingstad met onder andere waterpoorten als toegang tot de stad. De Lemsterpoort is een van de poorten die je nog kunt bezichtigen en waar je de geschiedenis van Sloten nog kunt voelen! Lees hier meer inspiratie en tips voor je bezoek aan Sloten.

Vanaf maandag 3 oktober is VVV Sloten  gedurende het winterseizoen gesloten, in het voorjaar van 2023 openen wij weer onze deuren en bent u van harte welkom!

Hier vind je VVV locatie Sloten

Adres:
VVV Sloten, bij Museum Sloten
Heerenwal 48
8556 XW Sloten
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.