Ga naar inhoud
MAP

Kameleon Terherne

Terherne

Kameleondorp, daar komen de verhalen tot leven. Ben jij een echte avonturier? Stap dan in de voetsporen van Hielke en Sietse en kom naar Terherne.

Word lekker vies en leef je uit op het Avonturen Eiland, vaar in een praam over de Terhernster Poelen of bezoek het dorp Lenten en los daar een toestand op met bijzondere koffers en de Lentenbode. Dát en nog veel meer, het kan allemaal bij Kameleon Terherne. 

Avonturen Eiland

Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten van de natuur en rust kun je er ook lekker vies worden, survivallen, in bomen klimmen en het moeras trotseren. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen. Het eiland biedt volop natuurlijke uitdagingen aan jong en oud, een nat en vies pak of een schram loop je zomaar op.

Kameleondorp en Rondomvaart

Hielke en Sietse wonen in het dorp Lenten en dat kun jij van dichtbij bekijken in de Kameleonboerderij. Waan je midden in de jaren 50 en los de toestand in het dorp op. Een dorpsbewoner van Lenten helpt je op weg en vreemde koffers en een Lentenbode leiden je rond. Een heuze puzzel speur route door het dorpje van de Klinkhamers, de jongste kinderen gaan opzoek naar pictogrammen en cijfers. Kraak jij de code? Buiten op het erf kan nog heerlijk gespeeld worden, in de boomhutten, het gestrande piratenschip en meer.

Bij een bezoek aan het Kameleondorp hoort ook meevaren met de Kameleon. Stap in de praam, geduwd door de Kameleonboot, en laat je rondvaren door de prachtige omgeving van het mooie Terherne.

Kamelon Terherne bij lelijk weer

Ook bij lelijk weer kun je bij Kameleon Terherne terecht. Bij slecht weer bieden wij een alternatief programma wat ook garant staat voor een dag vol plezier.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kameleon Terherne

Koailân 2
8493 LA Terherne
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.