Ga naar inhoud
MAP

Zeilschool in Friesland

Zeilschool in Friesland? Leren surfen in Friesland? Kijk dan bij dit aanbod bij de VVV voor het grootste aanbod aan zeil- en surfscholen in Waterland van Friesland: de naam van de regio Zuidwest Friesland. Voor volwassenen die willen leren kiten, zeilen of surfen. Maar ook zeker voor kinderen die op zeilkamp i Friesland willen. Verschillende zeilscholen bieden cursussen. Vanaf 5 jaar mag je al op zeilles en je moet in bezit zijn van zwemdiploma A. Ook kun je op zeilkamp gaan, dan blijf je meerdere dagen. Overdag zeil je en 's avonds zijn er leuke activiteiten en thema-avonden. Op een 'sylskoalle', oftewel Friese zeilschool, leer je zeilen en maak je vrienden voor het leven.

Ontdek hier het aanbod van zeil- en surfscholen

zeilkamp Friesland

Zeilen en samen veel plezier beleven doe je op zeilkamp in Zuidwest Friesland. Vaak ga je een hele week weg en leer je met leeftijdsgenoten zeilen. Zo'n week zit barstensvol leuke activiteiten. Natuurlijk ga je samen leren zeilen, maar doe je ook avondspellen, zijn er disco's, ga je misschien wel op een banaan varen en kun je natuurlijk ook lekker zwemmen in de Friese meren. Ga je op zeilkamp in Friesland? Dan houd je er vaak vrienden voor het leven aan over. Een unieke ervaring!

windsurfles friesland

In een uur kennismaken met windsurfen? Dat kan bij een windsurfschool in Friesland! Het water ovan het IJsselmeer en de Friese meren is vaak niet heel diep, waardoor je makkelijk even kunt staan op weer op je surfboard te klimmen. En er staat vaak goede wind in Friesland, bij alle windrichtingen kun je wel op een windsurfspot terecht. Kinderen en volwassenen kunnen leren windsurfen. Je kunt vaak kiezen uit een introductiecursus, een meerdaagse cursus met een groep of zelfs voor privé lessen. Beginners kunnen op windsurfles in Friesland maar ook de wat meer ervaren windsurfers kunnen nieuwe 'skills' leren bij een windsurfschool in Zuidwest Friesland.

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.