Ga naar inhoud
MAP

Winter arrangementen Friesland

Houtkachel aan

Houtkachel aan De voorhuiskamer van het Flinkeboskje met de houtkachel aan en meubels in licht blauwe kleuren.

Laat alles even los en kom als (groot) gezin bijkomen in de vakantieboerderij van it Flinkeboskje. Na een wandeling door het bos en langs het IJsselmeer doe je heerlijk de houtkachel aan, speel je bordspelletjes en eet je uitgebreid samen. Voor de eerste 5 boekingen ligt het boek 'Smûk' van Wimke Tolsma klaar.

Lekker warm

Lekker warm

Breng een bezoek aan Van Buren in Bolsward, de enige schapenvachtlooierij van Nederland. Bekijk het hele proces van ruw basisproduct (huid) naar een mooi zacht eindproduct zoals een lamsvacht, winter wanten en warme pantoffels. 

Winter solex tour

Winter solex tour

Op een bijzondere manier Waterland verkennen? Huur een solex in de winter in Friesland. Handschoenen en lange leren jas aan, pilotenmuts op en gaan. Ben je toch een koukleum? Een ritje in een oude DAF is ook een ervaring die je niet snel vergeet.

Winters genieten in Woudsend

Winters genieten in Woudsend In de schemering vanaf het water is de boerderij van Omke Jan te zien en de molen.

Kom genieten van de rust, ruimte en natuur in Friesland. Wil je er heerlijk even tussenuit met z'n tweeën, met vrienden of met het gezin? Vanaf 5 februari zijn onze hotelkamers in de weekenden weer open! Lekker naar buiten én genieten van lekker eten en drinken.

Culinair arrangement

Culinair arrangement

Verblijf in een knusse lodge met een heerlijke houtkachel en laat je verrassen met een heerlijk vijf gangendiner van Kookstudio Zuiderzee. Je kijkt uit op de vuurplaats, als dat niet genieten wordt!

Winter in Sneek

Winter in Sneek

Het ultieme vakantiegevoel in Sneek. Een ruim, sfeervol appartement met Fries welkomstdrankje en een boeket bloemen op de kamer. 's Ochtends uitslapen, ontspannen, fietsen, een luxe platter van restaurant de Koperen Kees in Sneek. Geniet van de rust en ruimte! 

Winter wellness

Winter wellness

Ontspannen, genieten en verwend worden! Hoe lekker is dat en helemaal in deze tijd. Boek nu een overnachting inclusief diner met welkomstdrankje in de kas, ontbijt en 2 uren wellness met massage. Alles geheel corona proof.    

Onbezorgd genieten!

Onbezorgd genieten!

Onbezorgd genieten in deze gekke tijd? Dit kan bij Gerbrandy State. Overnacht in de sfeervolle B&B.

Winter vakantie in Friesland

Winter vakantie in Friesland

Ben je op zoek naar tips en inspiratie voor een onvergetelijke vakantie in de winter in Friesland? Kijk hier voor onze wintertips!

Rust & Ruimte in Gaasterland

Rust & Ruimte in Gaasterland

De hotelkamer kijkt uit op het Rijsterbos, wat een rust! Na een heerlijke overnachting met een eigen gemaakt ontbijt ga je Gaasterland ontdekken, voorzien van een lunchpakket to go.

Wintergolf

Wintergolf Er ligt een wit golfballetje op het randje van de put. Met daarachter een fel zonnetje.

Slapen in een boerderijlodge in Gaasterland, overdag golfen en ondertussen heerlijk culinair in de watten worden gelegd? Het kan bij de Elisabeth Hoeve die dit arrangement heeft samengesteld met Golfclub Gaasterland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.