Ga naar inhoud
MAP

Expositie Magda Luttikhuizen en Joke Dekker

Galerie Bax Kunst, Sneek

Een harmonie van kleur en vorm bij Galerie Bax Kunst.

Galerie Bax Kunst is verheugd om de aankomende expositie van de talentvolle kunstenaars Magda Luttikhuizen en Joke Dekker aan te kondigen. Beide kunstenaars tonen na jaren van afwezigheid weer nieuwe kunstwerken. Deze niet te missen tentoonstelling, die plaatsvindt van 30 maart tot en met 4 mei 2024, belooft een verbluffende combinatie van kleurrijke figuratieve schilderijen en vrolijke handgevormde keramiek te presenteren.

Magda Luttikhuizen, met haar unieke stijl van schilderen, weet kunstliefhebbers te betoveren met haar kleurrijke en figuratieve composities. Wat haar werk onderscheidt, is de toevoeging van woorden en zinnen die subtiel in haar schilderijen zijn verwerkt, waardoor haar kunst een extra gelaagdheid en betekenis krijgt. Haar schilderijen nodigen uit tot langer nadenken en bieden een fascinerende kijk op de complexiteit van menselijke emoties en ervaringen.

Joke Dekker, bekend om haar vrolijke en handgevormde keramische creaties, brengt een gevoel van speelsheid en levendigheid naar de expositie. Haar keramiek straalt een onmiskenbaar gevoel van vreugde uit, met levendige kleuren en organische vormen die een glimlach op het gezicht van de kijker toveren. Elk stuk is met liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor ze een unieke toevoeging zijn aan elke kunstcollectie.

"We zijn verheugd om het werk van Magda Luttikhuizen en Joke Dekker na jaren weer te mogen presenteren in onze galerie", zegt de galeriehouder van Bax Kunst. "Hun diverse en inspirerende creaties beloven een echte voorjaarssfeer te bieden voor alle kunstliefhebbers."

De expositie biedt kunstliefhebbers de mogelijkheid om de prachtige kunstwerken van Magda Luttikhuizen en Joke Dekker persoonlijk te bewonderen in Galerie Bax Kunst. Alle werken zijn beschikbaar voor aankoop, waardoor bezoekers de kans krijgen om een uniek en betekenisvol kunstwerk aan hun collectie toe te voegen. Voor degenen die niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, zijn de kunstwerken ook beschikbaar voor online aankoop via de website van Galerie Bax Kunst opwww.baxkunst.nl.

Wanneer:
t/m 4 mei
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.