Ga naar inhoud
MAP

BiebCafé: Lezing wandelcoach Marije Dijkema

Sneek

Eens per maand is er een spreker te gast in het Biebcafé die een lezing of workshop geeft. Je kunt je vooraf aanmelden, maar dat is niet verplicht.

Lezing wandelcoach Marije Dijkema

Wandelcoach
Marije Dijkema komt langs in Bibliotheek Sneek. Ze vertelt over haar werk als wandelcoach en hoe ze mensen helpt met stress en burn-outklachten door met ze te wandelen.

Ga je mee wandelen met Marije?
Marije geeft een korte presentatie over haar werk als wandelcoach en over de positieve effecten van wandelen. Marije deelt ook de mooiste wandelroutes in de omgeving van Sneek en oude pelgrimsroutes in Friesland.

Na deze korte presentatie ga je op pad samen met Marije. Lekker in beweging en tegelijk een goed gesprek want wandelen is goed voor lijf en geest. Trek goede schoenen aan hou de weersverwachting in de gaten voor de juiste kleding.

Marije Dijkema vertelt
Ik ben Marije Dijkema woon in Sneek en werk als wandelcoach. Ruim 7 jaar heb een eigen praktijk in wandelcoaching. Ik begeleid mensen met stress en burn-outklachten door met ze te wandelen. De natuur helpt bij het herstel en mensen knappen zienderogen op van een wandeling in combinatie met oefeningen en een goed gesprek. Friesland heeft prachtige natuur en het is een voorrecht om daarin te mogen werken.

Eens per maand is er een spreker te gast in het Biebcafé die een lezing of workshop geeft. Je kunt je vooraf aanmelden, maar dat is niet verplicht.

Wanneer:
29 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 1,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je BiebCafé: Lezing wandelcoach Marije Dijkema

Bibliotheek Sneek
1 Wijde Noorderhorne
8601EA Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.