Ga naar inhoud
MAP

Coen's Loft

Tjerkwerd

Rust, ruimte, gastvrij

Deze vakantiewoning is een bijzondere en zeer ruime accommodatie. De accommodatie is gevestigd in een bijgebouw van een woonboerderij in Tjerkwerd (nabij Bolsward) waar rust en weidsheid nog werkelijkheid is, daarnaast is de woning gelegen aan Elfstedenroute. Op de begane grond heb je een eigen ingang, met hal, toilet, douche en wastafel. Naast de hal is een schuurruimte met wasmachine en wasdroger, hier kunnen eventueel ook je fietsen worden gestald. Via de trap kom je op de eerste verdieping, er is geen lift waardoor de Loft niet geschikt is voor mindervalide personen. Hier vind je een keuken. De woon-en slaapruimte is gesitueerd in Ć©Ć©n grote ruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een vaatwasser, koelkast, keramische 4-pits kookplaat, en nog veel meer. Het bed is een comfortabel boxspringbed van 160x200. In het woongedeelte staat een eettafel met 6 stoelen, tv, bank (kan ook als 2-pers. slaapbank worden gebruikt) en 2 fauteuils, daarnaast zijn er openslaande deuren met een Frans balkon. Je kunt je auto naast het appartement parkeren, hier is een parkeerplaats. Tevens kun je op zonnige dagen gebruik maken van de tuin. Deze heeft een vlonder aan het water waar tuinstoelen en een tafel staan. Heerlijk genieten tijdens zonnige dagen dus!

Ligging
Coen's Loft ligt aan de rand van Tjerkwerd op fietsafstand van de elfstedenstad Bolsward. De accommodatie ligt in een landelijke rustige omgeving met uitzicht over de weilanden, waar je heerlijk uitgerust wakker wordt. Het heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg, waarbij je zo in Workum, Harlingen, Franeker of andere steden bent.

Bijzonder aan deze accommodatie
Rust ruimte en weidsheid ....Deze accommodatie heeft een eigen parkeerplek naast het appartement. Er zijn een dames en herenfiets met versnellingen beschikbaar. ( gratis)

Belangrijk om te weten
- Feesten en evenementen zijn niet toegestaan. - Dit huisje is niet geschikt voor groepen jongeren, studenten en sportteams. - Afval scheiden is verplicht in dit huisje.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Coen's Loft

Singel 8 A
8765LL Tjerkwerd
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.