Ga naar inhoud
MAP

Beach Resorts Makkum - Beachvilla 6 persoons

Makkum

Vakantievilla centraal gelegen op vakantiepark of aan natuurgebied

Deze vrijstaande villa met een grote tuin is prachtig gelegen op het vakantiepark. Een aantal van de Beachvilla's zijn zelfs gelegen aan het water! De woning is voorzien van grote open woonkamer met zithoek en keuken. De keuken is goed uitgerust met onder andere een magnetron en vaatwasser. De beachvilla heeft drie slaapkamers en twee badkamers (één badkamer met ligbad en één badkamer met douche of twee badkamers met douche) en een tweede toilet.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beach Resorts Makkum - Beachvilla 6 persoons

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.