Ga naar inhoud
MAP

Huisjes Stavoren - De Bleeck 6&7

Stavoren

Huisjes Stavoren zijn twee vakantiewoningen die naast elkaar gelegen zijn. Beide huizen zijn identiek en van elkaar gespiegeld. Alleen de aankleding is anders, waardoor beide huizen en eigen identiteit en karakter hebben. De woningen zijn rustig gelegen...

Huisjes Stavoren zijn twee vakantiewoningen die naast elkaar gelegen zijn. Beide huizen zijn identiek en van elkaar gespiegeld. Alleen de aankleding is anders, waardoor beide huizen en eigen identiteit en karakter hebben. De woningen zijn rustig gelegen en vanaf het water vaar je zo richting de Friese meren of het IJsselmeer. Een paar huizen verder bevindt zich een supermarkt waar je zeven dagen per week boodschappen kunt doen.

Ligging
Deze nieuwe (2020) woningen zijn gelegen in Stavoren en hebben een ideale ligging aan het water. Je stapt zo aan boord van je (gehuurde) boot en verkent zo Friesland vanaf het water. Stavoren is een van de Elfsteden en onder andere bekend van het vrouwtje van Stavoren, ze staat nog altijd op de uitkijk in de oude haven van Stavoren. Op nog geen 50 meter van de vakantiewoning vind je de supermarkt en tevens op loopafstand zijn er diverse restaurantjes met voor elk wat wils.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Huisjes Stavoren - De Bleeck 6&7

De Bleeck 7
8715 EJ Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.