Ga naar inhoud
MAP

Vakantiepark in Terherne

Verblijf op een vakantiepark in Terherne of omgeving

Vanaf je vakantiepark in Terherne in Terherne of de nabijgelegen omgeving, kun je optimaal genieten van de prachtige Friese meren. Terherne wordt omringd door water en staat ook wel bekend als het 'eiland' in de Friese Meren, waardoor het de ideale bestemming is voor liefhebbers van watersport. Je kunt heerlijk uitwaaien op het water, een tocht maken naar Sneek, fietsen langs de nabijgelegen dorpen Akkrum en Goingarijp, of wandelen langs de schilderachtige huisjes in de haven. Daarnaast is Terherne beroemd als het 'Kameleondorp', vanwege de avonturen van de tweelingbroers Hielke en Sietse, wat het extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen. Kortom, Terherne is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie of een gezellig weekendje weg. Hieronder vind je een overzicht van vakantieparken in en rondom Terherne. Overnacht je liever in een vakantiehuis of B&B? Ook dat is mogelijk in Terherne. 

Wat zoek je

2 resultaten

 • Botenverhuur Heerenzijl

  Botenverhuur Heerenzijl

  Heerenzijl is gelegen op een unieke watersportlocatie aan de Terkaplesterpoelen en bij het Sneekermeer. Kamperen direct aan het water. Ook beschikt Heerenzijl over een ruime verhuurvloot waaronder; sloepen, polyvalken, SUP boards en kano’s.

  Terkaple
 • Hoekstra Terherne Haven

  Hoekstra Terherne Haven

  Bent je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Dan ben je bij Hoekstra Terherne Haven aan het juiste adres! Je kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenhuisjes. Dit zijn 18 vakantiehuizen die liggen in het centrum van de klassieke haven

  Terherne

Boek direct een plekje op een vakantiepark in Terherne

Wil je graag een plekje op een vakantiepark in Terherne vastleggen? Maak dan gebruik van het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland. Bij meerdere accommodaties kun je direct zien of deze nog beschikbaar zijn. Met een paar muisklikken leg je je overnachting direct vast.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.