Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis in en rondom Terherne

Verblijf in een vakantiehuis in Terherne

Vanuit je vakantiehuis in Terherne of in de buurt van Terherne kun je perfect de Friese meren ontdekken. Terherne is omringd door water en wordt ook wel het 'eiland' in de Friese Meren genoemd. Dat maakt Terherne de ideale plaats voor een watersportvakantie. Waai lekker uit op het water, vaar naar Sneek, fiets langs de nabijgelegen dorpen Akkrum en Goingarijp of wandel langs de karakteristieke huisjes in de haven of kies voor een terrasje aan het water. Terherne staat bovendien bekend als het "Kameleondorp" vanwege de avonturen van de tweelingbroers Hielke en Sietse. Een absolute aanrader voor gezinnen! Dit maakt Terherne de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie, of weekendje weg. Een overzicht van vakantiehuizen in en rondom Terherne vind je hieronder.

Wat zoek je

6 resultaten

 • Landal Waterpark Sneekermeer

  Landal Waterpark Sneekermeer

  Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig vakantiepark dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie.

  Terherne
 • Hoekstra Terherne Haven

  Hoekstra Terherne Haven

  Bent je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Dan ben je bij Hoekstra Terherne Haven aan het juiste adres! Je kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenhuisjes. Dit zijn 18 vakantiehuizen die liggen in het centrum van de klassieke haven

  Terherne
 • Botenverhuur Heerenzijl

  Botenverhuur Heerenzijl

  Heerenzijl is gelegen op een unieke watersportlocatie aan de Terkaplesterpoelen en bij het Sneekermeer. Kamperen direct aan het water. Ook beschikt Heerenzijl over een ruime verhuurvloot waaronder; sloepen, polyvalken, SUP boards en kano’s.

  Terkaple
 • d'Oude Herbergh - Vakantiewoning 't Oppertje

  Direct boekbaar

  d'Oude Herbergh - Vakantiewoning 't Oppertje

  Knusse houten vakantiewoning aan het water

  Terherne
 • d'Oude Herbergh - Vakantiewoning de Koumelker

  Direct boekbaar

  d'Oude Herbergh - Vakantiewoning de Koumelker

  Charmante cottage aan het water met eigen tuin

  Terherne
 • d'Oude Herbergh - Vakantiewoning de Jonge Jelle

  Direct boekbaar

  d'Oude Herbergh - Vakantiewoning de Jonge Jelle

  Aan het water gelegen knus houten chalet

  Terherne

Boek direct je vakantiehuis in of rondom Terherne

Bij VVV Waterland van Friesland kun je je vakantiehuis in of rondom Terherne direct boeken. We wonen zelf in deze omgeving en kunnen je ontzettend goed helpen bij het maken van je keuze. Je boekt met VVV zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen aanbod aan vakantiehuizen in Terherne, maar ook in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Klik dan hier

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.