Ga naar inhoud
MAP

Camping in Terherne

Ga op zoek naar een camping in Terherne

Terherne staat bekend als het 'Kameleondorp' vanwege de populaire boekenreeks over de avonturen van de tweelingbroers Hielke en Sietse. Dit pittoreske dorpje is omringd door de Friese meren en biedt volop watersportmogelijkheden, van zeilen tot kanoën. Terherne heeft ook een charmant historisch centrum met typisch Friese huizen en gezellige haventjes. Voor gezinnen zijn er tal van activiteiten en speeltuinen om van te genieten. Kortom, Terherne is een ideale bestemming voor watersportliefhebbers en gezinnen, waar je de Friese cultuur en natuur kunt ontdekken. Verblijf je liever in een vakantiehuis, B&B of hotel? Ook dat is mogelijk in Terherne.

Wat zoek je

6 resultaten

 • Camping Maran

  Camping Maran

  Mini camping Maran : Met ingang van 2012 bieden wij de mogelijkheid om bij ons met tent of caravan te overnachten. Ideaal voor de watersportliefhebber. "Kamperen aan het water" Tent en boot , polyvalk en tent, caravan en vaarvakantie!

  Terkaple
 • Boerencamping de Koaipleats

  Boerencamping de Koaipleats

  Boerencamping de Koaipleats is: De beleving op het boerenerf met melkkoeien in de wei in het gezellige watersport- en Kameleondorp Terherne.

  Terherne
 • Maran Yachtcharter

  Maran Yachtcharter

  Boot huren en varen in Friesland begint bij Maran, perfect gelegen midden in "Fryslan", naast het Sneekermeer. Met meer dan 40 schepen, motorboten en zeiljachten, altijd een schip naar uw wensen. Boek nu uw watersport-vakantie bij Maran Yachtcharter?

  Terkaple
 • Kampeerboerderij Hettinga

  Kampeerboerderij Hettinga

  In het toeristische gebied rond het Sneekermeer, vindt u een plek waar nog rust en ruimte is. Gelegen aan de Terkaplester Poel met eigen aanlegsteiger. U bent van harte welkom op onze mini-camping of in de groepsaccommodatie.

  Terherne
 • Botenverhuur Heerenzijl

  Botenverhuur Heerenzijl

  Heerenzijl is gelegen op een unieke watersportlocatie aan de Terkaplesterpoelen en bij het Sneekermeer. Kamperen direct aan het water. Ook beschikt Heerenzijl over een ruime verhuurvloot waaronder; sloepen, polyvalken, SUP boards en kano’s.

  Terkaple
 • Camping ús Wetterpleats

  Camping ús Wetterpleats

  Op een fraaie locatie ingesloten tussen de Terhernster en Terkaplester Poelen bevindt zich camping Ús Wetterpleats.In het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober bent u van harte welkom als passant of voor een seizoenplaats. Onze camping biedt 25 ru...

  Terherne

Boek gemakkelijk en direct je camping in Terherne

Ben je op zoek naar een leuke camping in Terherne? Bij VVV Waterland van Friesland heb je de mogelijkheid om direct diverse campings te reserveren, waardoor je verzekerd bent van een schitterende kampeerplek in Terherne.

Reisgezelschap

Ontdek ook andere leuke accommodaties in Terherne en omgeving

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.