Ga naar inhoud
MAP

Weeruusz

Oudega

B&B Weeruusz, geïnspireerd door het Friese gezegde "overal goed toeven, maar thuis is de allerfijnste plek", streeft ernaar gasten een warm en gezellig thuisgevoel te bieden. De kamers zijn comfortabel, gezellig en brandschoon. Bij B&B kun je genieten...

B&B Weeruusz, geïnspireerd door het Friese gezegde "overal goed toeven, maar thuis is de allerfijnste plek", streeft ernaar gasten een warm en gezellig thuisgevoel te bieden. De kamers zijn comfortabel, gezellig en brandschoon. Bij B&B kun je genieten van een royaal ontbijt met lokale producten, waaronder zuivel van de nabijgelegen schapenkaasboerderij Tusken bosk en mar. In de avond kun je een drankje uit de keuken halen. Barbara Hoekstra en Otse Hoogland kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in hun bed and breakfast.

Ligging
B&B Weeruusz in Oudega biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Op korte afstand bevinden zich verschillende parels zoals het IJsselmeer, de Gaasterlandse Bossen en de Fluessen, evenals charmante steden en dorpen. Langs het IJsselmeer en kust zijn diverse activiteiten mogelijk, waaronder kitesurfen. Het strand van Lemmer is tijdens je verblijf zeker een bezoek waard en heeft een prachtige Beachclub waar je heerlijk op het terras kunt genieten. In de bossen van Gaasterland liggen diverse fiets- en wandelpaden die je kunt bewandelen of fietsen. Voor een unieke ervaring zijn er solexen en elektrische steps die je kunt huren bij Solex Verhuur Friesland. Voor degenen die van water houden, zijn er nabijgelegen mogelijkheden om te zeilen, te zwemmen of om er met een sloep op uit te gaan.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.