Ga naar inhoud
MAP

Boerderij Kleurrijk, wonen, werk & vertier

Oudemirdum

Bijzondere boerderij voor mensen met een beperking, met activiteiten voor mensen "van buiten" in de theeschenkerij en proeverij, het atelier, dierenweide en belevingstuin!

Het terrein van Boerderij Kleurrijk is openbaar toegankelijk. Een bezoek aan en het spelen op het landgoed is zonder kosten. Er zijn verschillende speelmogelijkheden voor de kinderen en is er een kleine kinderboerderij waar we liefdevol zorgen voor varkens, loopeenden, kippen en geitjes. Door de fraaie ligging en aankleding is het voor vele mensen een fijne plek om te vertoeven. Ook is er een Rustpunt, waar u zelf -tegen vergoeding- een drankje kunt maken. In het winkeltje verkopen we spullen  die de cliënten zelf gemaakt hebben.

Iedereen kan genieten van deze plek
Het spelen en buiten zijn op Boerderij Kleurrijk is een geweldige aanvulling voor onze cliënten maar zeker ook voor de mensen en kinderen uit de omgeving, bezoekers van de campings in de buurt en passanten. Door het samen spelen, samen beleven op het landgoed draagt ook een ieder bij aan een stukje maatschappelijke participatie.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerderij Kleurrijk, wonen, werk & vertier

Boegen 2
8567 JC Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.