Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom IJlst

Wil je tijdens je verblijf in IJlst of de omgeving graag het water op? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij VVV Waterland van Friesland vind je verschillende mogelijkheden om een boot te huren. Vanuit IJlst kun je over De Geeuw varen en de prachtige overtuinen bewonderen, vanaf daar kun je doorvaren naar de Ee. Ontdek hier onze vaarroutes voor uitgebreidere informatie. Hieronder vind je een overzicht van alle bootverhuurders in en rondom IJlst. Wil je toch liever niet je verblijf in IJlst spenderen op het water? Ontdek dan ons aanbod accommodaties in IJlst, zoals een vakantiehuis, B&B of gezellige camping

Wat zoek je

Thema

1 resultaat

  • Recreatiepark de Uilenburg

    Recreatiepark de Uilenburg

    Kom kamperen en genieten op recreatiepark de Uilenburg, een groene oase tussen de landerijen, en beleef Friesland op een heerlijke manier.

    Hommerts

Boek direct je boot in of rondom IJlst

VVV Waterland van Friesland geeft je de optie om direct een boot te huren in IJlst of omgeving. Vanuit IJlst kun je bijna alle kanten op met de boot. Het is dan ook de perfecte manier om het Friese merengebied te verkennen. VVV biedt tijdens het boeken zekerheid, persoonlijke hulp en geen reserveringskosten. Je kunt niet alleen een boot huren in IJlst, maar ook in de rest van de omgeving Zuidwest Friesland.  

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.