Ga naar inhoud
MAP

Fierljepschans IJlst

IJlst

Fierljepvereniging IJlst e.o. is een van de 6 verenigingen in Friesland. Ons doel is om met plezier en met elkaar sportieve prestaties op hoog niveau neer te kunnen zetten.

Zelf fierljeppen
Het is mogelijk om zelf het fierljeppen een keer te proberen door een proef training of clinic te volgen. Kom je uit de buurt en lijkt het fierljeppen je leuk of wil je het gewoon een keer proberen? Kom dan 2x gratis mee trainen om er achter te komen hoe leuk het fierljeppen is. Wil je het een keer met een groep (sportteam, vrienden team of vrijgezellenfeest) proberen, boek dan een clinic een leer in +/- 2 uur het fierljeppen van een van onze instructeurs. 

Fierljepvereniging IJlst e.o. is een van de 6 verenigingen in Friesland. Ons doel is om met plezier en met elkaar sportieve prestaties op hoog niveau neer te kunnen zetten. Opgericht in 1986 is de club uitgegroeid in de jaren uitgegroeid tot een bruisende club met:
• 25 actieve wedstijd ljeppers – 1e klas en tweede klas 
• 25 actieve wedstrijd jeugd – Actief in de jeugdwedstrijden
• Een super team van vrijwilligers – Door deze grote groep vrijwilligers kan er gezorgd worden om een van de professioneelste schansen van Nederland te onderhouden en te verbeteren.

Tickets wedstrijden

Heb je altijd zelf al eens een fierljepwedstrijd mee willen maken? Dat kan in 2023 weer! Tickets komen dan weer in de verkoop. Voor seizoen 2022 zijn de wedstrijden afgelopen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fierljepschans IJlst

Fierljepschans IJlst
Sudergowei 1 c
8651 NE IJlst
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.