Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis in en rondom IJlst

Als je opzoek bent naar een vakantiehuis in of rondom IJlst dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je de leukste mogelijkheden om te overnachten in dit historische stadje. IJlst staat niet alleen bekend als één van de elfstedensteden, maar ook als de houtstad. IJlst heeft een rijke geschiedenis met de houtindustrie die je tijdens je verblijf met veel plezier kunt ontdekken. Verder kun je ook genieten van de prachtige overtuinen of de fontein ‘onsterfelijke bloemen’. Je zal je zeker niet vervelen, dus boek gauw een vakantiehuis in IJlst! 

Wat zoek je

3 resultaten

 • Vakantiewoning in woonboerderij

  Vakantiewoning in woonboerderij

  Gelegen op het platteland in een authentieke woonboerderij

  Abbega
 • Werf IJlst

  Werf IJlst

  Sinnehúskes zijn duurzame en stijlvolle vakantie huisjes aan het water, op het terrein van een voormalige scheepswerf. Met standaard een eigen fluisterboot voor de deur.

  IJlst
 • De Takomst

  De Takomst

  Prachtig vakantiehuis voor 10 personen in IJlst.

  IJlst

Boek direct je vakantiehuis in of rondom IJlst

Bij VVV Waterland van Friesland kun je snel en eenvoudig je vakantiehuis in of rondom IJlst boeken. We geven je zekerheid, betrouwbare hulp en zonder reserveringskosten. We bieden niet alleen vakantiehuizen in de omgeving van IJlst aan maar ook in de rest van Zuidwest Friesland. Keuze genoeg dus! 

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Klik dan hier

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.