Ga naar inhoud
MAP

Camping in IJlst

Als je een liefhebber bent van de natuur en daar graag wil verblijven, dan is een camping in IJlst de perfecte plek voor jou! IJlst en de omgeving zijn ook nog eens een uitstekende plek om te kamperen als je van water houdt. Je kunt allerlei watersportactiviteiten ondernemen, of ervoor kiezen om het historische IJlst in te gaan. Met het brede aanbod aan verblijven zal er zeker een camping zijn die aan jouw wensen voldoet. Wie weet, misschien slaap jij binnenkort wel in een safaritent. Dus neem gauw een kijkje!

Wat zoek je

5 resultaten

 • Safaritent Jutrijp

  Safaritent Jutrijp

  Safaritent op kleinschalige camping aan het water

  Hommerts
 • Huifkar

  Huifkar

  Uniek overnachten in een huifkar vlak bij Sneek

  Hommerts
 • Koekoek en de Waard

  Koekoek en de Waard

  Kleinschalig kampeerterrein aan doorgaand vaarwater de Geeuw in IJlst. Met 15 plekken voor tenten waarvan een aantal geschikt voor campers en caravans tot 6 meter.

  IJlst
 • Recreatiepark de Uilenburg

  Recreatiepark de Uilenburg

  Kom kamperen en genieten op recreatiepark de Uilenburg, een groene oase tussen de landerijen, en beleef Friesland op een heerlijke manier.

  Hommerts
 • Camperplaats IJlst

  Camperplaats IJlst

  De camperplaats van IJlst (voor campers tot max. 6 meter) ligt op een unieke plek: naast de ijsbaan, met zicht op de fierljepschans en vlakbij de historische binnenstad met de bijzondere overtuinen.

  IJlst

Boek direct je camping in IJlst

Op zoek naar een leuke camping in IJlst? Bij VVV Waterland van Friesland kun je gemakkelijk en direct een plaatsje bij een camping boeken waar je ultiem kunt genieten van alle natuur om je heen.  

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.