Ga naar inhoud
MAP

Atelier B&B Sinnestriel

Hindeloopen

Midden in het oude centrum van Hindeloopen naast het Friese schaatsmuseum ligt atelier B&B 'Sinnestriel'. De twee kamers zijn in de stijl van het huis gerenoveerd en hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet.

Midden in het oude centrum van Hindeloopen naast het Friese schaatsmuseum ligt atelier B&B 'Sinnestriel'. De oude slagerij is omgebouwd tot een sfeervolle B&B-kamer met douche, toilet en een eigen entree.  De kamer op de 1e verdieping is ingericht als atelier waar u een schilderworkshop kan volgen tijdens uw verblijf. Het ontbijt (naar keuze) wordt op de kamer geserveerd. We gebruiken zoveel mogelijk verse en biologische producten. Dieetwensen zijn mogelijk.

Wandelend door het unieke stadje bent u binnen 5 minuten bij de haven, de zeedijk met een strandje, de fontein en allerlei gezellige eethuisjes. Hindeloopen heeft een eigen taal, mooie klederdracht en eeuwenoude schilderkunst.

Voorzieningen:
Espressoapparaat, waterkoker, televisie (benedenkamer), Wi-Fi, kleine koelkast. De kamers hebben een ruim tweepersoonsbed. De kamertemperatuur kan zelf geregeld worden. In de tuin is een schuur om fietsen in te zetten en een aanlegsteiger waar een kleine boot kan aanmeren.

Parkeren in het oude gedeelte van Hindeloopen is alleen voor vergunninghouders. U kunt uw auto tijdelijk parkeren aan de Oude Weide om bagage af te zetten of in te laden. Daarna is er een gratis parkeerplaats aan de Meenscharsweg op 5 min. loopafstand.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Atelier B&B Sinnestriel

Kleine Weide 5
8713 KZ Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.