Ga naar inhoud
MAP

Hotel Hindeloopen

Geniet in een Hotel in Hindeloopen

Verken Elfstedenstad Hindeloopen en haar directe omgeving vanuit een hotel. Deze stad, met haar pittoreske straatjes en bruisende sfeer, vormt de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Friesland. Ontdek de lokale cultuur, neem deel aan watersportactiviteiten op de Friese meren, of ontspan simpelweg terwijl je luistert naar de geluiden van het IJsselmeer. Bekijk hier het diverse aanbod aan hotels in Hindeloopen.

Wat zoek je

3 resultaten

 • Hylperhuis

  Hylperhuis

  Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. <br /> Op de eerste verdieping van deze authentieke...

  Hindeloopen
 • Skipshotel

  Skipshotel

  Het SkipsHotel ligt op het terrein van Jachthaven Hindeloopen dat direct aan het IJsselmeer en tegen het karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan ligt.

  Hindeloopen
 • Restaurant Logement de Hinde

  Restaurant Logement de Hinde

  Van harte welkom bij Restaurant Logement De Hinde. Eten, drinken, dromen en slapen, kortom genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. Gelegen aan de oude pittoreske vissershaven met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

  Hindeloopen

Boek direct je hotel in Hindeloopen

Heb je al een beslissing genomen? Voor een snelle, eenvoudige en betrouwbare boeking van je hotelkamer in Hindeloopen, ga je naar VVV Waterland van Friesland. Als je nog geen keuze hebt gemaakt, staan we klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte hotel in Hindeloopen.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.