Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven Hindeloopen

Bezoek een jachthaven in Hindeloopen

Hindeloopen beschikt over een prachtige jachthaven die een uitstekende uitvalsbasis biedt voor zeilers en bootliefhebbers. De gezellige haven in Hindeloopen beschikt over vele faciliteiten en diensten om je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Met een (jacht)haven in Hindeloopen heb je niet alleen toegang tot het IJsselmeer, maar ben je ook binnen de kortste keren op de Friese MerenDe Fluessen, Heegermeer en Tjeukemeer liggen binnen handbereik. De jachthaven biedt ruime ligplaatsen voor diverse typen boten, van kleine zeiljachten tot luxe motorjachten. Hierdoor is er altijd een plek die perfect aansluit bij de behoeften van elke bootbezitter. Verblijf je liever in een vakantiehuis, B&B of op een camping in Hindeloopen, dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Wat zoek je

1 resultaat

  • Jachthaven Hindeloopen

    Jachthaven Hindeloopen

    Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A-1 locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

    Hindeloopen

Reserveer een boot en bezoek een jachthaven in Hindeloopen

Ben je klaar voor een onvergetelijk wateravontuur in Hindeloopen, langs de kust van het IJsselmeer? Het huren van een boot is dé manier om dit prachtige gebied te verkennen. Bij VVV Waterland van Friesland tref je een uitgebreid aanbod aan huurboten. Je kunt direct jouw boot reserveren. Ontdek Hindeloopen en de andere jachthavens in Zuidwest Friesland en geniet van alles wat Friesland te bieden heeft.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.