Ga naar inhoud
MAP

De leukste verhalen over Waterland van Friesland

Zoek je inspiratie voor een vakantie of dagje uit in Zuidwest Friesland? Bekende en minder bekende bloggers, foodies en locals gingen je voor. Zij ontdekten schatjes in de elfsteden-stadjes, rustige natuur- en watergebieden, gave (water)sporten, de mooiste fiets- en wandelroutes, geweldige accommodaties en heerlijke restaurants. Je leest hier wat de hipste plekken zijn die je echt moet bezoeken en ontdekt de meest fotogenieke plekjes. Doe er je voordeel mee en haal er inspiratie uit voor je bezoek aan Zuidwest Friesland.

Uitagenda tips van mei

| Redactie VVV Waterland van Friesland
Uitagenda tips van mei

Bloeimaand mei. Stiekem is het misschien wel de leukste maand die er is. Het weer wordt steeds lekkerder, de bloemetjes bloeien, de vogeltjes leggen eieren en er worden overal leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk de Uitagenda tips van mei

Eropuit met 6 routes

| Redactie VVV Waterland van Friesland
Eropuit met 6 routes Twee mensen rusten langs het water tijdens een fietstocht

Het is voorjaar! Tijd om eropuit te gaan en Waterland van Friesland te ontdekken. Met deze routetips ontdek je de mooiste plekjes van de regio.

Bekijk de routes

Blog: 7x zien en doen in Bolsward

| Redactie VVV Waterland van Friesland
Blog: 7x zien en doen in Bolsward

Niet de grootste Elfstedenstad, maar wel een pareltje. Want Handelsstad Bolsward heeft z’n historische rijkdom en schatten goed bewaard. Ontdek de schatten van Bolsward en bekijk 7 tips om te zien en te doen in deze gezellige Elfstedenstad.

Ontdek de schatten van Bolsward

Spring-es in the air!

| Redactie VVV Waterland van Friesland
Spring-es in the air! koeiendans

Koeien maken bokkesprongen van vreugde en dansen de lenteweide in. Lammetjes huppelen er vrolijk achteraan, want het buitenleven lonkt! Ga mee en trek er ook op uit.

Kowedûns in Waterland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.