Ga naar inhoud
MAP

Camping in en rondom Stavoren

In en rondom Elfstedenstad Stavoren vind je vele leuke campings. Vanaf deze prachtige kampeerplekken heb je direct toegang tot mooie Friese merengebied. Natuurlijk is ook Stavoren een bezoek (of twee, drie, vier …) meer dan waard. En vergeet de andere nabijgelegen schatten van stadjes niet. De campings rondom Stavoren bieden ruime staanplaatsen. Je kunt rekenen op moderne voorzieningen. Vanaf je camping ben je zo in de stad en zo in de natuur. Houd je niet van kamperen? Dan zou je de mogelijkheden voor een B&B, vakantiehuis, of hotel kunnen bekijken.

Wat zoek je

5 resultaten

 • Camping Súdermeer

  Camping Súdermeer

  Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke elfstedenstadje Stavoren. Door de ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer biedt de camping u tal van watersportmogelijkheden.

  Stavoren
 • Camping 't Séleantsje

  Camping 't Séleantsje

  Net buiten het dorp Molkwerum ligt direct aan het IJsselmeer Camping 't Séleantsje.

  Molkwerum
 • De Weyde Blick

  De Weyde Blick Vuurplaats winter

  De Weyde Blick is een vakantieparkje in het hart van het Nationaal Landschap Zuid West Friesland. Een rustige, sfeervolle logeerplek in het dorpje Warns met veel groen en een wijds uitzicht over het glooiende landschap rondom.

  Warns
 • Camperplaatsen Marina Buitenhaven Stavoren

  Camperplaatsen Marina Buitenhaven Stavoren

  Op het terrein van de Marina Buitenhaven in Stavoren zijn een aantal camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn vlakbij het IJsselmeer, de marina én het strandpaviljoen!

  Stavoren
 • Rent to Enjoy

  Rent to Enjoy

  Rent to Enjoy verhuurt unieke accommodaties op en bij het water in het mooie Warns. Langs het Johan Frisokanaal richting Friese Meren en Stavoren.

  Warns

Boek direct je camping in Stavoren en omgeving

Ben je op zoek naar een geschikte camping in Stavoren en omgeving? Via VVV Waterland van Friesland kun je rechtstreeks meerdere campings boeken, waardoor je gegarandeerd bent van een prachtige plek. Misschien slaap je binnenkort wel in een safaritent, trekkershut, caravan of tent. In de omgeving van Stavoren vind je voldoende kampeerplekken. Zoek en boek direct!

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.