Ga naar inhoud
MAP

Rent to Enjoy - Glamtainer Out of the box

Warns

Out of the box overnachten in Glamtainer

Slapen in een oude zeecontainer, het kan in deze glamptainer! Wanneer je binnen stapt zul je verbaasd zijn door de ruimte die deze glamptainer heeft. Aan alles is gedacht; een ruime woonkamer, knusse eetruimte en goed uitgeruste keuken. Er zijn zelfs twee slaapkamers en een ruime badkamer! Hier kun je echt van je vakantie genieten. Rondom de glamptainer is een terras met parasol, je kunt er dus zelf voor kiezen of je in de zon of de schaduw zit.

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
Iedere ochtend genieten van een vers bereid ontbijt? Dat kan! Het ontbijt wordt bij je aan de deur gebracht, zodat je meteen kunt genieten van warme broodjes, verse jus, jam en een gekookt eitje.

Belangrijk om te weten
Wilt je Friesland verkennen vanaf de fiets of vanaf het water? Het kan beide, je kunt (e)bikes, een sloep of pontonboot huren.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy - Glamtainer Out of the box

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.