Ga naar inhoud
MAP

B&B in en rondom Stavoren

Overnachten in een bed and breakfast is altijd leuk. Je leert de inwoners van de plek waar je bent altijd beter kennen. Zo is het ook met een B&B in Stavoren. In deze Elfstedenstad is het heerlijk om een lang weekend te zijn, of misschien wel een langere vakantie. Er is genoeg te doen. Friese B&B-eigenaren staan al klaar om je warm te ontvangen. Friezen zijn heel gastvrij en ze inspireren je ook graag met tips in de directe omgeving. Dus waar wacht je nog op? Boek een ‘Bêd & Brochje’, oftewel een bed and breakfast, in Stavoren.

Wat zoek je

3 resultaten

 • B&B Basalt aan See

  B&B Basalt aan See

  De Bed and Breakfast Basalt aan See is gelegen aan de mooie oude gracht van de kustplaats Stavoren. De tweepersoons kamer met eigen badkamer is sfeervol ingericht in strandhuisstijl.

  Stavoren
 • De Hofstee

  De Hofstee

  Vakantiewoning De Hofstee is zeer compleet ingericht en van vele gemakken voorzien teneinde uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  Warns
 • Bed & Breakfast de Pastory

  Bed & Breakfast de Pastory

  Bed & Breakfast de Pastory ligt in het dorpje Warns. Op een steenworp afstand vind je de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen (7km) en Workum (15km). De villa heeft twee zonnige themakamers: Jopie Huisman en Mata Hari.

  Warns

Boek direct je B&B in Stavoren

De keuze van bed and breakfasts in en rond Stavoren is groot. Je vindt alle B&B’s in het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland. Iets leuks gevonden? Dan kun je de B&B in de omgeving van Stavoren direct boeken. In Het Hanzehuis voel je je bijvoorbeeld onmiddellijk thuis in Friesland. De B&B Basalt aan See ligt aan een mooie oude gracht van Stavoren. Hier verblijf je in een kamer in strandhuisstijl. In het nabij gelegen dorp Warns kun je onder meer overnachten De Pastory of de De Hofstee. Welke bed and breakfast je ook kiest: het wordt sowieso genieten.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.