Ga naar inhoud
MAP

Hotel in en rondom Stavoren

Stavoren is een prachtige plek voor een lang weekend weg of een langere vakantie. Je kunt hier heerlijk uitwaaien aan het IJsselmeer en ontspannen rondslenteren door de oude straten en steegjes. Kom lekker genieten in een hotel in en rondom Stavoren. Daarmee heb je een heel goede uitvalsbasis om meteen de rest van de prachtige omgeving te bekijken. In je hotel nabij Stavoren kom je heerlijk tot rust van al je ‘Fryske aventoeren’, je avontuurlijke uitjes in het schitterende Friese landschap.

Wat zoek je

0 resultaten

Geen resultaten gevonden

Hotel in omgeving van Stavoren: zoek en boek direct

In de omgeving van Stavoren vind je meerdere hotels. Deze bevinden zich op loopafstand van het centrum van deze historische Elfstedenstad en daarbuiten. Aan de oude haven van Stavoren vind je bijvoorbeeld Hotel De Vrouwe van Stavoren. Dit hotel in Stavoren heeft een heel fraaie ligging. Vanuit de gezellige serre heb je uitzicht op de haven. Je ziet zeiljachten, klippers, schoeners en andere grote platbodems de haven in- en uitvaren. Je kunt hier overnachten in een hotelkamer zoals je die kent, maar er is ook een andere bijzondere overnachtingsplek. Je kunt ervoor kiezen om te slapen in een origineel Zwitsers wijnvat. Geen zorgen: toilet en wc zijn aanwezig en je hebt voldoende ruimte. In en rondom Stavoren vind je nog meer bijzondere hotels.  Met ons boek- en zoeksysteem kun je ze allemaal bekijken en direct boeken.

Boek een hotel in Stavoren of omgeving

Er is altijd een hotel in Stavoren die bij je past en waar je thuis voelt. Vervelen zul je je ook niet, want in Starum, zoals we Elfstedenstad Stavoren in het Fries noemen, is veel te doen. In de haven kom je bijvoorbeeld meer te weten over het bijzondere verhaal van het beroemde Vrouwtje van Stavoren. Met een stadswandeling ontdek je de schatjes van de stad en tussendoor kun je heerlijk genieten van een lunch of diner in een van de restaurants en cafés. Met een overnachting in een hotel in de omgeving van Stavoren ben je er echt even uit.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.