Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven in Stavoren

Stavoren is een ideale plek voor de watersportliefhebber. Vanaf deze Elfstedenstad maak je de mooiste vaarroutes. Je vaart bijvoorbeeld door de prachtige historische haven en naar de andere Elfsteden in Waterland van Friesland. Je komt door schitterende landschappen. Ben je op zoek naar een jachthaven in Stavoren of in de directe omgeving? Dan zit je goed. In het overzicht op deze pagina staan alle jachthavens en passantenhavens. In een waterrijke omgeving als Waterland van Friesland kun je erop rekenen dat je je bij allemaal thuis zult voelen. In de jachthaven leg je heel eenvoudig je eigen boot of huurboot aan.

Wat zoek je

4 resultaten

 • Marina Stavoren

  Marina Stavoren

  Met onze water- en landfaciliteiten aan het IJsselmeer en nabij de Friese Meren biedt recreatiepark Marina Stavoren tal van recreatiemogelijkheden en is het een paradijs voor liefhebbers van vrijwel alle vormen van watersport.

  Stavoren
 • De historische haven van Stavoren

  De historische haven van Stavoren

  Proef de sfeer van handel, visserij en pleziervaart. Stavoren heeft een unieke ligging omdat het aan drie kanten omringd is door het IJsselmeer.

  Stavoren
 • Yachtservice & Refit Marina Stavoren

  Yachtservice & Refit Marina Stavoren

  De Yachtservice & Refit afdeling van Marina Stavoren verzorgt alle soorten reparaties, nieuwbouw, verbouw en onderhoud op én in uw schip.

  Stavoren
 • M. de Groot | Jacht- en Scheepstuigerij

  M. de Groot | Jacht- en Scheepstuigerij

  Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken.

  Stavoren

Jachthaven in Stavoren en omgeving: nachtje of langer

Elke jachthaven in en rond Stavoren is voorzien van de faciliteiten die je nodig hebt tijdens je wateravonturen. Denk aan douches en toiletten. Vaak is er ook een kleine supermarkt. Je bepaalt zelf hoelang je blijft; een nachtje of langer. Zo kun je je eigen watersportvakantie plannen; tijdens het varen bezoek je onderweg de diverse jachthavens in Friesland. In ons overzicht kun je direct zoeken en boeken. Heb je geen eigen boot en wil je er graag een huren? Dan kun je dat ook direct via VVV Waterland van Friesland regelen.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.