Ga naar inhoud
MAP

M. de Groot | Jacht- en Scheepstuigerij

Stavoren

Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken.

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! We willen graag onze passie voor het vak overbrengen op onze klanten, we bieden alleen producten met de beste kwaliteit aan.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mensen zijn voortdurend met het vak bezig. Wij baseren onze berekeningen op meer dan honderd jaar ervaring. Door het werken met hoogwaardige producten, cad-software en speciale berekenprogramma’s kunnen wij onze kwaliteitseisen bewaken en garanderen. Op onze locatie in Stavoren beschikken wij zelf over de juiste persen en walsen, waardoor onze vakmensen zélf op maat gemaakte producten kunnen vervaardigen.

Visie
Weet waarover je praat. Zelf zeilen en een natuurlijke interesse in nieuwe ontwikkelingen. Naast de ervaring die we al jaren in de praktijk op doen, staan wij ook nauw in contact met onze klanten, producenten en leveranciers. Hiermee blijven we voortdurend op de hoogte van ervaringen, nieuwe producten en ontwikkelingen.

Doelstelling
Voor iedere klant de best passende oplossing bieden. Zowel op gebied van reparatie en onderhoud, maar zeker ook voor nieuwbouw. Samen met u de meest praktische, efficiënte oplossing vinden die zeilen veilig, comfortabel en leuk maakt.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je M. de Groot | Jacht- en Scheepstuigerij

M. de Groot | Jacht- en Scheepstuigerij
Kooijweg 30
8715 EP Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.