Ga naar inhoud
MAP

B&B in Balk

Ontdek het aanbod van Bed & Breakfasts in Balk

Wat is er nu beter dan je verblijf in Balk, Friesland, te beginnen in een gezellige Bed & Breakfast (B&B). De B&B's in Balk bieden de perfecte mix van comfort, gastvrijheid en de kans om het leuke dorp Balk en de prachtige streek Gaasterland te verkennen. De Friese meren, het IJsselmeer en de uitgestrekte landschappen nodigen uit tot wandelen, fietsen en varen. Liever geen B&B? Probeer dan eens een vakantiehuis of hotel in Balk.

Wat zoek je

3 resultaten

 • B&B Logies De Houtdijk

  B&B Logies De Houtdijk

  In luxe logeren op een unieke locatie. Onze logies / B&B is gesitueerd op een prachtige plek in Zuidwest Friesland en heeft alle ingrediënten voor optimaal genieten & ontspannen.

  Harich
 • De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  Groepsaccommodaties van 8 tot 132 personen aan de rand van het gezellige dorp Balk, temidden van de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren. De ideale plek voor een familieweekend, schoolreis, werkweek... Verhuur van polyvalken, kano's, motorbootjes ...

  Balk
 • It Bûterhûs

  It Bûterhûs

  Koffie- en theeschenkerij met gebak en lunch, als werk- en leerlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook zijn we een (FairTrade) kadowinkel met VVV agentschap. We hebben drie sfeervolle appartementen voor recreatieverhuur!

  Balk

Boek gemakkelijk en snel je B&B in Balk

Het boeken van een B&B in Balk is zeer eenvoudig en kun je gemakkelijk online doen bij VVV Waterland van Friesland. Boek je B&B in Balk met VVV-zekerheid. We helpen je graag bij het maken van de beslissing voor een vakantie in Balk.

Reisgezelschap

Ontdek ook andere leuke accommodaties in Balk en omgeving

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.