Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in Balk

Huur een boot in Balk

Wil je een onvergetelijke ervaring op het water beleven en een boot huren in Balk of de omliggende regio? Bij VVV Waterland van Friesland kunnen we je helpen bij het vinden van meerdere verhuuradressen waar je een boot kunt huren. Het verkennen van het prachtige Friese merengebied vanaf een boot is een geweldige manier om volop te genieten van alles wat deze regio te bieden heeft. Balk is een gezellig dorp, en vanwege de centrale ligging in het Friese merengebied is het een perfect startpunt voor een avontuur op het water. Voor een overzicht van de beschikbare bootverhuurders kun je hier terecht. Heb je geen idee waar je heen moet varen? Ontdek hier de vaarroutes in Waterland van Friesland. Als je niet zo'n liefhebber van wateravonturen bent, kun je Balk en de omgeving nog steeds verkennen vanuit een vakantiehuis, Bed & Breakfast, hotel of een gezellige camping. Er zijn genoeg mogelijkheden om van de charme van Balk te genieten, ongeacht je voorkeur.

Wat zoek je

Thema

3 resultaten

 • Bootverhuur Bosk en Wetter

  Bootverhuur Bosk en Wetter

  Vakantiehuis Bosk en Wetter (bos en water) verhuurt naast het vakantiehuis ook een loungeboot.

  Ruigahuizen
 • De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  Groepsaccommodaties van 8 tot 132 personen aan de rand van het gezellige dorp Balk, temidden van de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren. De ideale plek voor een familieweekend, schoolreis, werkweek... Verhuur van polyvalken, kano's, motorbootjes ...

  Balk
 • Zeilschool De Ulepanne

  Zeilschool De Ulepanne

  Zeilschool voor volwassen, gezinnen en jeugd.

  Balk

Boek direct je boot in of rondom Balk

Bij VVV Waterland van Friesland kun je een boot in of rondom Balk direct boeken. Ontdek het prachtige Friese merengebied en geniet van al het moois wat deze regio te bieden heeft. Je boekt met VVV zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen aanbod aan boten in Balk, maar ook in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.