Ga naar inhoud
MAP

Vakantiepark in Sint Nicolaasga

Verblijf op een vakantiepark in Sint Nicolaasga of omgeving

Een vakantiepark in Sint Nicolaasga is de ideale plek om even tot rust te komen in een mooie omgeving. Sint Nicolaasga is een leuk gezellig dorpje gelegen in de buurt van het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen. Je kunt genieten van het gezellige dorpscentrum en de mooie bossen die in de omgeving van Sint Nicolaasga te vinden zijn. Verblijf je toch liever niet op een vakantiepark? Bekijk dan eens een vakantiehuis of camping.  

Wat zoek je

3 resultaten

 • Recreatiepark Idskenhuizen

  Recreatiepark Idskenhuizen

  Op Recreatiepark Idskenhuizen kan u beleeft een heerlijke vakantie in één van onze luxe watervilla's, in de jachthaven, op de camping of het chalet park. U bent altijd welkom Vanuit het centraal gelegen Idskenhuizen vaart u de Friese wateren op en ontdek de mooiste plekjes.

  Idskenhuizen
 • Eysinga State

  Eysinga State

  Ben je toe aan een welverdiende vakantie? En hou je van een prachtige, waterrijke omgeving waar je kunt genieten van de natuur? Uiteraard wil je je ‘s...

  Sint Nicolaasga
 • Recreatiebedrijf de Koevoet

  Recreatiebedrijf de Koevoet

  Te midden van de Friese Meren, direct aan het Koevordermeer, ligt onze koprompboerderij en recreatieoord De Koevoet. Via water en land verbinden wij f...

  Teroele

Boek direct een plekje op een vakantiepark in Sint Nicolaasga

Ben je van plan een plekje op een vakantiepark in Sint Nicolaasga te reserveren? VVV Waterland van Friesland heeft een eenvoudig zoek- en boek systeem waarmee je dit kunt regelen. Je ziet welke accommodaties direct boekbaar zijn en kunt snel en gemakkelijk jouw overnachting boeken.  

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.