Ga naar inhoud
MAP

Recreatiebedrijf de Koevoet

Teroele

Te midden van de Friese Meren, direct aan het Koevordermeer, ligt onze koprompboerderij en recreatieoord De Koevoet. Via water en land verbinden wij families en gezelschappen. Bij ons kun je comfortabel overnachten in een appartement, kamperen tussen...

Te midden van de Friese Meren, direct aan het Koevordermeer, ligt onze koprompboerderij en recreatieoord De Koevoet. Via water en land verbinden wij families en gezelschappen.

Bij ons kun je comfortabel overnachten in een appartement, kamperen tussen het groen, aanmeren in de beschutte haven, gezellig eten in het eetcafé, relaxen op het zonnige terras of een zeilbootje huren. Maar bovenal: genieten van de rust en frisse buitenlucht.

De Koevoet is: - 10 appartementen in een oude kop-rompboerderij - Op de voormalige hooizolder een sfeervol eetcafé met open haard - Terras aan de haven - Verhuur van polyvalken - Haven met 80 ligplaatsen, ook voor passanten - Kleine camping met seizoens- en toeristische plaatsen

Kom logeren in onze knusse appartementen, geschikt voor families en groepen in verschillende samenstellingen. Bekijk vanuit jouw appartement de zonsondergang op het Koevordermeer. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Ligging
De Koevoet is een kleinschalig familiebedrijf en ligt midden in Zuidwest Friesland. De verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden maakt dit prachtige gebied populair bij jong en oud. Het Friese Merengebied biedt de watersport, ook mogelijkheden voor de wandelaar of fietser. Het bos van Gaasterland is namelijk dichtbij! De accommodatie is prachtig gelegen aan het water en heeft een eigen jachthaven. Je bent met de auto in 5 minuten in Langweer en in een kwartier in Lemmer. Daar vind je verschillende restaurants, winkels, terrasjes en kun je het uitgaansleven ontdekken!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiebedrijf de Koevoet

Troelstraweg 17
8524 DK Teroele
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.