Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven in Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga is een fijne plek om te bezoeken met de boot en daarom heeft het dorpje ook een leuk aanbod jacht- en passanthavens in de omgeving. Sint Nicolaasga is gelegen tussen het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen en is hierdoor makkelijk te bereiken via de boot. Daarom is het ook de ideale bestemming on te bezoeken als je kiest voor een bootvakantie. De jacht- en passanthavens in Sint Nicolaasga bieden uitstekende service en gastvrijheid dus je kunt zorgeloos genieten van de omgeving. Bekijk hieronder het aanbod jacht- en passanthavens in Sint Nicolaasga en de omgeving. 

Wat zoek je

3 resultaten

 • Recreatieoord De Koevoet

  Recreatieoord De Koevoet Huur een appartement aan het water

  Appartementjes in een koprompboerderij, verhuur polyvalken, jachthaven, tentenveld aan het meer, caravan-/camperplekken aan de haven, Havencafé, terras, seizoenplaatsen.

  Teroele
 • Recreatiepark Idskenhuizen

  Recreatiepark Idskenhuizen

  Op Recreatiepark Idskenhuizen kan u beleeft een heerlijke vakantie in één van onze luxe watervilla's, in de jachthaven, op de camping of het chalet park. U bent altijd welkom Vanuit het centraal gelegen Idskenhuizen vaart u de Friese wateren op en ontdek de mooiste plekjes.

  Idskenhuizen
 • Jachthaven Sint Nicolaasga

  Jachthaven Sint Nicolaasga

  De Watersportvereniging “St. Nicolaasga” is 19 maart 1969 opgericht door een aantal watersporters uit Sint Nicolaasga. De bedoeling was om dichter bij...

  Sint Nicolaasga

Reserveer een boot en bezoek een jachthaven in Sint Nicolaasga

Wil je graag genieten van het Friese merengebied en een bezoekje brengen aan Sint Nicolaasga maar je hebt geen boot tot je beschikking? Geen zorgen! Bij VVV Waterland van Friesland bieden wij jou een mooi aanbod huurboten aan in Sint Nicolaasga en de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in de omgeving en ontdek het Friese waterlandschap in alle rust. Of je nu ervaring hebt met varen of het voor de eerste keer probeert, een boot huren in Sint Nicolaasga is de ideale manier om de omgeving te ontdekken. Reserveer vandaag nog je boot in Sint Nicolaasga en ervaar een rustgevende vakantie. 

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.