Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga is een ideale plek om een boot te huren. Het dorp is gelegen tussen het Tjeukemeer en De Langweerder Wielen waardoor het makkelijk te bereiken is met de boot. Op de boot kun je heerlijk het Friese merengebied ontdekken en genieten van alle mooie uitzichten die het landschap te bieden heeft. Tijdens je bezoek in Sint Nicolaasga en aan het Tjeukemeer kun je ook nog eens heerlijk relaxen op één van de strandjes die daar aanwezig zijn. Weet je nog niet helemaal zeker waar je langs wil varen? Bekijk dan hier onze vaarroutes. Sint Nicolaasga heeft verschillende boten te huur waar jij gebruik van kunt maken, deze hebben wij hieronder allemaal voor jou op een rijtje gezet.  

Wat zoek je

Thema

3 resultaten

 • Recreatieoord De Koevoet

  Recreatieoord De Koevoet Huur een appartement aan het water

  Appartementjes in een koprompboerderij, verhuur polyvalken, jachthaven, tentenveld aan het meer, caravan-/camperplekken aan de haven, Havencafé, terras, seizoenplaatsen.

  Teroele
 • Landgoed Eysinga State

  Landgoed Eysinga State

  Landgoed Eysinga State (voorheen Camping Blaauw) is een groene oase met veel kwaliteit, rust en ruimte! Centraal in het Friese merengebied ligt het historische, adellijke Landgoed Eysinga-State.

  Sint Nicolaasga
 • Recreatiepark Idskenhuizen

  Recreatiepark Idskenhuizen

  Op Recreatiepark Idskenhuizen kan u beleeft een heerlijke vakantie in één van onze luxe watervilla's, in de jachthaven, op de camping of het chalet park. U bent altijd welkom Vanuit het centraal gelegen Idskenhuizen vaart u de Friese wateren op en ontdek de mooiste plekjes.

  Idskenhuizen

Boek direct je boot in of rondom Sint Nicolaasga

Via VVV Waterland van Friesland kun je direct een boot in of rondom Sint Nicolaasga boeken. Door de ligging van het dorp is Sint Nicolaasga de ideale plek om het Friese merengebied te gaan ontdekken. VVV Waterland van Friesland zorgt tijdens het boeken voor zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen verschillende boten in Sint Nicolaasga, maar ook in de hele omgeving Zuidwest Friesland. 

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.