Ga naar inhoud
MAP

Boot huren rondom het IJsselmeer

Huur een boot in de omgeving van het IJsselmeer

Wil je genieten op het water en een boot huren in de omgeving van het IJsselmeer? Bij VVV Waterland van Friesland vind je diverse locaties waar je boten kunt huren. Vanaf een boot is het natuurlijk een fantastische manier om het prachtige Friese merengebied te verkennen en optimaal te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Een overzicht van bootverhuurders vind je hier. Heb je geen idee waar je heen moet varen? Ontdek hier de vaarroutes in Waterland van Friesland. Ben je geen waterrat? Verken het IJsselmeergebied dan vanuit een vakantiehuis, B&B, hotel of leuke camping!

Wat zoek je

Thema

13 resultaten

 • Sloepverhuur Sloep-rent Marina Stavoren

  Sloepverhuur Sloep-rent Marina Stavoren

  Sloep-rent is gevestigd bij Marina Stavoren & de Galamadammen. Hier liggen meerdere sloepen voor u klaar om mooie vaartochten mee te maken.

  Stavoren
 • Houseboat Lemmer

  Houseboat Lemmer

  Comfortabele houseboat met prachtige ligging in Lemmer

  Lemmer
 • Frisian Sailing Company

  Frisian Sailing Company

  Ontdek hoe inspirerend een (luxe) traditioneel zeilschip als venue eigenlijk is. Wissel een efficiënte sessie af met een break in de frisse buitenlucht en zet de gezamenlijke doelen kracht bij door samen de zeilen te hijsen.

  Lemmer
 • Iselmar

  Iselmar

  Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vindt u Hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf. Hotel Iselmar is het hele jaar door geopend.

  Lemmer
 • Zuidwaard Watersport Makkum

  Zuidwaard Watersport Makkum 5,5 meter sloep met 15pk vaarbewijsvrij

  Zuidwaard is een jong en enerverend bedrijf gespecialiseerd in watersport voor de kleinere sloepen/boten. Onderhoud, verkoop, stalling. Alles is voor u in huis.

  Makkum
 • Le Boat

  Le Boat

  Le Boat biedt de grootste keuze aan vaarvakanties in Europa.

  Hindeloopen
 • Watersportcentrum De Brekken

  Watersportcentrum De Brekken impressie van onze vloot

  Een motorboot huren bij Watersportcentrum De Brekken is mogelijk zonder vaarbewijs. Onze thuishaven ligt centraal tussen het Friese en Overijsselse merengebied en het IJsselmeer.

  Lemmer
 • De Fluistervloot

  De Fluistervloot

  De Fluistervloot verhuurt elektrisch aangedreven spitsgatters, boten geschikt voor vaarvakanties voor gezelschappen van 2-5 personen. U heeft geen vaarbewijs nodig. Uniek in Nederland, de eerste volledig elektrisch aangedreven huurvloot in dit segment.

  Lemmer
 • Aqua-State Sloepverhuur

  Aqua-State Sloepverhuur

  Huur bij Aqua-State sloepverhuur een sloep voor een mooi dagtocht op het water. Bij ontvangst krijg je een instructie om er een geslaagde vaartocht van te maken. Er zijn kortere en langere vaarroutes waaruit je kunt kiezen.

  Lemmer
 • Jachthaven Lemmer-binnen

  Jachthaven Lemmer-binnen

  Welkom bij jachthaven Lemmer-binnen! Onze gezellige haven is gunstig gelegen en zeer centraal gelegen in het prachtige Zuid-West Friesland.

  Lemmer
 • Stoeten Jachtcharter

  Stoeten Jachtcharter

  Boot huren en varen in Friesland, Overijssel en op het IJsselmeer Stoeten Jachtverhuur Lemmer is al meer dan 30 jaar een bekend adres voor het huren van een motorjacht.

  Lemmer
 • Tornado Sailing Makkum

  Tornado Sailing Makkum

  Bij Tornado Sailing Makkum kun je terecht voor verhuur en verkoop van zeiljachten en motorjachten. Tornado Sailing is importeur van Delphia Yachts Motorjachten voor de Benelux en zijn Jeanneau zeiljachten partner.

  Makkum
 • B&B Hotelschip De Zevenwouden

  B&B Hotelschip De Zevenwouden

  Voor mensen die van actieve rust houden. Voor schoolreizen, bedrijfsuitjes, familie groepen, vrienden, sportverenigingen, kerkgroepen, individuelen, wedstrijdvaarders, seminaren en collega's. Noem het maar op.

  Workum

Boek direct je boot in of rondom het IJsselmeer

Bij VVV Waterland van Friesland boek je direct een boot in de omgeving van het IJsselmeer en de omliggende gebieden. Verken het Friese merengebied en geniet van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Boek bij VVV voor zekerheid, persoonlijke assistentie en zonder extra reserveringskosten. Ontdek niet alleen het aanbod aan boten rondom het IJsselmeer, maar in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.