Ga naar inhoud
MAP

Culinaire Elfstedentocht op de fiets: 7 stadjes, 11 hapjes

| Redactie VVV Waterland van Friesland

Wij houden van fietsen en lekker eten. Twee dingen die je hier in Zuidwest Friesland uitstekend met elkaar kunt combineren. Je vindt hier maar liefst 7 van de Elfsteden en tussen deze schatjes van stadjes vind je rust en ruimte en ruim 800 kilometer aan fietspaden! Van stad naar stad kun je dus heerlijk uitwaaien op de fiets en in de Elfstedenstadjes geniet je van eeuwenoude cultuur, architectuur en je vindt er de leukste winkeltjes en restaurantjes. Je vindt hier veel ondernemers die met veel passie en lokale producten overheerlijke specialiteiten maken. Voor deze route hebben we lokale lekkernijen voor je op een rijtje gezet. Huur een fiets, kies 11 hapjes en geniet van 7 stadjes, dat is de Culinaire Elfstedentocht!


 

Inspiratieverhaal van Reisgenie

Wij hebben Reisgenie uitgenodigd om deze route te fietsen! Zij koos er voor om deze route over drie dagen te spreiden zodat er voldoende tijd was voor lekkere hapjes, met start en finish in Bolsward, net zoals de Fietselfstedentocht! Ze koos voor 11 overheerlijke hapjes verspreid over de route met een overnachting in Hindeloopen en Sneek. Een groot succes dat smaakte naar meer, meer van deze overheerlijke lokale specialiteiten en meer kilometers door het Friese landschap.

Lees het hele verhaal

Culinaire Elfstedentocht: 7 stadjes, 11 hapjes

Ontdek 7 van de Elfsteden met deze meerdaagse fietsroute en smikkel onderweg van heerlijke streekproducten. De extra calorieën fiets je er gewoon weer af. Kies een startpunt en 11 hapjes en geniet van deze heerlijke culinaire Elfstedentocht!

Bekijk de route
Route overzicht van de culinaire Elfstedentocht route: 7 stadjes, 11 hapjes

Zoek & boek

Reisgezelschap

Bekijk boekbaar aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.