Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom Workum

Overweeg je een boot te huren in Workum? Dat is een geweldig plan! Vanuit deze historische stad aan het IJsselmeer zijn er talloze betoverende vaarroutes te maken. Bij VVV Waterland van Friesland vind je heel eenvoudig de verschillende verhuurlocaties. Daarmee vind je de perfecte boot voor jouw wateravontuur. Of je nu kiest voor een sloep of een motorjacht, je verkent altijd op ontspannen wijze het adembenemende Friese merengebied. Vergeet niet om de omliggende historische steden aan te doen en af toe van boord te gaan.

Wat zoek je

Thema

1 resultaat

  • B&B Hotelschip De Zevenwouden

    B&B Hotelschip De Zevenwouden

    Voor mensen die van actieve rust houden. Voor schoolreizen, bedrijfsuitjes, familie groepen, vrienden, sportverenigingen, kerkgroepen, individuelen, wedstrijdvaarders, seminaren en collega's. Noem het maar op.

    Workum

Boot huren in Workum: zoek en boek

Met het handige zoek- en boeksysteem van VVV Waterland van Friesland heb je snel zicht op alle mogelijkheden voor het huren van een boot. Het aanbod varieert van sloepen tot zelfs vakantiewoonboten. Liever een luxe jacht? Dat kan ook! Je boekt eenvoudig en zonder reserveringskosten het vaartuig dat perfect bij jou past. Bij ons vind je niet alleen bootverhuur in Workum, maar ook in de rest van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.