Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven in Workum

Voor een watersportvakantie moet je in natuurlijk in Waterland van Friesland zijn. We zetten graag de jachthaven in en rond Workum voor je op een rijtje. Vanaf deze Elfstedenstad vaar je zo het Friese merengebied in. Ontdek hoe mooi historisch Workum is en vaar verder zeker ook verder de regio in. Je komt door schitterende landschappen, gaat langs gezellige dorpen en komt, als je verder vaart, ook in de andere Elfsteden. We hebben voor je op deze pagina de jachthavens en passantenhavens in Workum en omgeving voor je in kaart gebracht. Natuurlijk kun je de jachthavens in de rest van Zuidwest Friesland bekijken.

Wat zoek je

4 resultaten

 • Jachthaven en Camperplaats Bouwsma

  Jachthaven en Camperplaats Bouwsma

  Jachthaven Bouwsma beschikt over 115 ligplaatsen geschikt voor boten varierend van 6 tot 15 meter, gelegen aan de doorgaande vaarroute nabij het centrum van Workum.

  Workum
 • Jachthaven It Soal

  Jachthaven It Soal

  Jachthaven It Soal te Workum is de ultieme locatie voor watersporters. Vanwege de unieke ligging is het IJsselmeer zonder sluis bereikbaar binnen enkele minuten. Ook de Friese Meren en de Waddenzee bevinden zich op korte afstand van onze haven.

  Workum
 • Camping De Oosthoek

  Camping De Oosthoek

  Camping De Oosthoek in It Heidenskip (Zuidwest Friesland) is direct gelegen aan het water nabij de Fluessen en het Heegermeer, in het hart van het Friese meren gebied.

  It Heidenskip
 • Workumer Jachthaven

  Workumer Jachthaven

  De Workumer Jachthaven, een ideale uitvalsbasis voor ontspannen vaartochten. Aan de ene kant het Friese Merengebied, aan de andere kant het IJsselmeer.

  Workum

Aanleggen en overnachten in jachthaven Workum

In elke jachthaven leg je heel eenvoudig je eigen boot of huurboot aan. Elke jachthaven in de omgeving van Workum is voorzien van handige faciliteiten, zoals douches, toiletten en vaak ook een kleine winkel. In ons overzicht kun je kiezen in welke jachthaven jij tijdens je vaarvakantie door Friesland jij gaat aanleggen. Iets moois gevonden? Dan kun je direct een reservering maken. Je kunt altijd met je eigen boot komen, of anders een boot huren. Een boot huren kun je ook via ons regelen.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.