Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven en Camperplaats Bouwsma

Workum

Jachthaven Bouwsma beschikt over 115 ligplaatsen geschikt voor boten varierend van 6 tot 15 meter, gelegen aan de doorgaande vaarroute nabij het centrum van Workum.

Jachthaven Bouwsma beschikt over 115 ligplaatsen geschikt voor boten varierend van 6 tot 15 meter, gelegen aan de doorgaande vaarroute nabij het centrum van Workum. De haven heeft een diepte van 1.80 meter, dus ook diepstekende jachten kunnen hier terecht. In het zomerseizoen is de jachthaven geopend voor passanten. Deze kunnen aanleggen bij de meldsteiger en in de watersportwinkel De Liefde/ havenkantoor informeren naar een beschikbare ligplaats voor de nacht. Het seizoen voor vaste ligplaatsen loopt van 1 april tot 1 november. In het winterseizoen kunt u uw boot in de haven laten liggen of bij jachtwerf Heerlien en Adema in een van de loodsen stallen.

De haven beschikt over een modern toiletgebouw. Voor zowel dames als heren zijn een 3-tal douchecabines beschikbaar alsmede een ruim aantal toiletten.

Op het terrein van de jachthaven zijn een 10-tal verharde plaatsen voor campers. Alle plekken zijn voorzien van stroom en water. Daarnaast kun u uiteraard gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. 

Naast onze watersportwinkel is een wasserette waar u kunt wassen en drogen. Ook is er een vriezer aanwezig voor het koelen van uw koelelementen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven en Camperplaats Bouwsma

Algeraburren 31
8711BR Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.