Ga naar inhoud
MAP

SLOWTriatlon

Doe mee aan de SLOWTriatlon 2023 Waterland van Friesland

Op zaterdag 9 september 2023 wordt in Makkum de SLOWTriatlon georganiseerd. De SLOWTriatlon is een spectaculaire multisportuitdaging die je meeneemt door het prachtige Waterland van Friesland! In dit schitterende landschap leg je een 1/8e of een 1/4e triatlon af door te zwemmen, te fietsen en te wandelen. Ben je op zoek naar een unieke ervaring waarbij je jouw grenzen kunt verleggen in een prachtige natuurlijke omgeving? Dan is de SLOWTriatlon de perfecte keuze voor jou.

Wat is de SLOWTriatlon

De SLOWTriatlon staat voor een geheel nieuwe benadering van de traditionele triatlon. In plaats van te streven naar de snelste tijd, draait het hier om het beleven en genieten van elke stap, pedaalslag en zwemslag. Het draait om de reis, niet alleen om het bereiken van de finishlijn. Het unieke van de SLOWTriatlon is dat de nadruk ligt op het vinden van een balans tussen inspanning en ontspanning. Je hebt voldoende tijd om de prachtige omgeving in je op te nemen en te genieten van de rust en sereniteit tijdens het zwemmen, fietsen en hardlopen. Deze unieke benadering van triatlon zorgt ervoor dat je volledig kunt opgaan in het moment, zonder de druk van een snelle tijd.

Iedereen kan meedoen

Of je nu een ervaren triatleet bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of een beginner die zijn of haar eerste stappen zet in de wereld van de triatlon, de SLOWTriatlon biedt voor elk wat wils. Het evenement is toegankelijk voor alle niveaus en iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen en zijn of haar persoonlijke doelen na te streven.

Schrijf je in en doe mee

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, omringd door de prachtige waterwegen en groene landschappen van Waterland van Friesland. Schrijf je vandaag nog in voor de SLOWTriatlon 2023 en ontdek een nieuwe manier om triatlon te beleven. Verleg je grenzen, geniet van het moment en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. We verwelkomen je graag bij de startlijn van deze buitengewone reis!

Ik wil mij inschrijven

Overnachten tijdens de SLOWtriatlon

Ben je op zoek naar een overnachting vlakbij de SLOWtriatlon? Dan geven wij je alvast graag een tip! Strandhotel Vigilante is prachtig gelegen aan het strand van Makkum en vanuit een aantal van de kamers heb je een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Doe je niet mee, maar ga je mee om iemand te supporten? Wellicht zie je ze vanuit je hotelkamer zwemmen. Na afloop van de SLOWtriatlon, en voordat je je welverdiende rust pakt, kun je nog heerlijk dineren in het restauran welke onder het hotel gesitueerd is. 

Bekijk het hotel
Kamer met zitje in Hotel Vigilante in Makkum

Zoek en boek tijdens de SLOWTriatlon

Reisgezelschap

Ontdek tips voor een bezoek aan Makkum

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.