Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom Makkum

Verken de wateren rondom Makkum met de boot

Wil je genieten van een watersportvakantie en een boot huren in Makkum of omgeving? We bieden diverse verhuuradressen waar je een boot kunt huren. Met een boot verken je op een fantastische manier het Friese merengebied, en kun je volop genieten van de prachtige omgeving. Hier vind je een overzicht van de bootverhuurders. Als je nog niet weet waar je naartoe wilt varen, bekijk dan eens de vaarroutes in Waterland van Friesland. Niet zo'n fan van het water? Verken Makkum dan vanuit een gezellig vakantiehuis, B&B of camping!

 

 

Wat zoek je

2 resultaten

 • Zuidwaard Watersport Makkum

  Zuidwaard Watersport Makkum 5,5 meter sloep met 15pk vaarbewijsvrij

  Zuidwaard is een jong en enerverend bedrijf gespecialiseerd in watersport voor de kleinere sloepen/boten. Onderhoud, verkoop, stalling. Alles is voor u in huis.

  Makkum
 • Tornado Sailing Makkum

  Tornado Sailing Makkum

  Bij Tornado Sailing Makkum kun je terecht voor verhuur en verkoop van zeiljachten en motorjachten. Tornado Sailing is importeur van Delphia Yachts Motorjachten voor de Benelux en zijn Jeanneau zeiljachten partner.

  Makkum

Boek direct je boot in of rondom Makkum

Bij VVV Waterland van Friesland heb je de mogelijkheid om direct een boot te boeken in of rondom Makkum. Ontdek het Friese merengebied en geniet van de vele prachtige bezienswaardigheden en activiteiten die deze regio te bieden heeft. Je boekt met VVV zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen aanbod aan boten in Makkum, maar ook in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Ontdek ook andere leuke accommodaties in Makkum en omgeving

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.