Ga naar inhoud
MAP

B&B in Makkum

Bezoek een B&B in Makkum en omgeving

Ervaar de hartelijke gastvrijheid van de Friezen door te kiezen voor een Bed & Breakfast (B&B) in Makkum en omgeving. Aan de Friese kust biedt Makkum tal van prachtige B&B's waar je kunt genieten van een comfortabel en persoonlijk verblijf. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een ontspannen weekendje weg, of een avontuurlijke vakantie, de B&B's in Makkum beloven een onvergetelijke ervaring. Ook vind je in Makkum en omstreken verschillende vakantiehuizen, campings, en hotels.

Wat zoek je

4 resultaten

 • Piaam State

  Piaam State

  Welkom Verblijven bij Piaam State is verblijven in een monumentale rietgedekte kop-hals-romp boerderij in het kleine, authentieke dorpje Piaam. Luxe en comfort op het Friese platteland In de authentieke17e eeuwse boerderij zijn in 2002 alle facil...

  Piaam
 • B&B Oan'e Feart

  B&B Oan'e Feart

  B&B met uitzicht op de tuin

  Schraard
 • Landgoed Koepeltjesplaats

  Landgoed Koepeltjesplaats

  Vakantiehuizen "het Voorhuis", "het Melkhuis" en "de Schaapskooi" en Bed and Breakfast de Boerderij Kamer op privé landgoed. Apart van elkaar gelegen met veel rust en ruimte in het plaatsje Gaast tussen Makkum en Workum.

  Gaast
 • Villa Mar

  Villa Mar

  Villa Mar werd gebouwd in 1882 en is sinds 1991 een klein familiair hotel met 8 kamers, deze zijn individueel ingericht.

  Makkum

Boek direct je B&B in Makkum en omgeving

Zoek je naar de ideale Bed and Breakfast in Makkum? Bij VVV Waterland van Friesland kun je eenvoudig direct diverse B&B's reserveren, zodat je verzekerd bent van een schitterende accommodatie in een Bed and Breakfast in Makkum.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.